Teaser nou cu BMW i7, viitoarea limuzină electrică de lux. Când va fi lansat noul model

de Tiberiu Safta
Miercuri, 13.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat o imagine teaser nouă cu viitorul model electric i7. Acesta va fi noua navă-amiral a constructorului bavarez și va debuta în 20 aprilie, alături de noua generație Seria 7.

Constructorul german a oferit încă un teaser, cel mai probabil ultimul, cu noul model electric i7. Din imaginea oferită putem observa silueta tipică a unei limuzine de lux de unde ies în evidență farurile LED subțiri și rama grilei iluminată.

Deși acest lucru nu se poate vedea clar în imaginea oferită, se pare că noul BMW i7 va avea farurile în configurație separată, la fel ca la noul X7 facelift. De altfel, toate modelele de vârf BMW vor avea această identitate nouă pentru a le diferenția vizual față de modelele mai accesibile.

Deocamdată nu se cunosc detalii tehnice despre noul i7. Potrivit unor speculații recente, viitorul model electric ar avea un consum de energie cuprins între 22.5 și 19.5 kWh/100 de kilometri în regim WLTP.

BMW a confirmat că noul i7 va fi dezvăluit în 20 aprilie. În aceeași zi va debuta și noua generație Seria 7.

via BMW

Comentarii (2)

  • Cred ca tot porc ii se va zice și lu asta
    3 1
  • That'll do pig, that'll do!
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru