Teaser nou cu viitorul Subaru WRX. Debutează în 19 august

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul japonez de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitoarea generație WRX. Modelul de performanță va debuta în 19 august și va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la New York.

Alături de Mitsubishi Lancer Evolution, Subaru WRX (în trecut Impreza WRX) este una dintre mașinile de stradă preferate de împătimiții raliurilor. Subaru pregătește o nouă generație WRX, iar în urmă cu ceva timp niponii au publicat prima imagine cu aceasta.

Acum, constructorul asiatic revine cu o nouă imagine teaser și anunță data lansării: 19 august. Modelul de performanță va fi expus, în premieră, în cadrul Salonului Auto de la New York.

Din imaginea alăturată nu se pot distinge prea multe, dar viitorul WRX mizează pe un design complet nou și un interior plin de tehnologii moderne.

Pentru sistemul de propulsie, Subaru ar pregăti motorul boxer de 2.4 litri care, în prezent, dezvoltă 260 CP și 376 Nm pe Legacy și Outback. În cazul viitorului WRX, puterea unității va crește, desigur.

Din păcate pentru fanii europeni ai acestui model, viitorul Subaru WRX nu va fi comercializat pe piața de pe Bătrânul Continent.

via Subaru

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Subaru încă mai visează copite de cai morţi...

    Ei trăiesc în trecut, din amintiri...
    2 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru