Teaser nou pentru Porsche Taycan Cross Turismo: va avea mod de rulare special pentru off-road

de Florin Ardeleanu
Duminica, 21.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat un teaser nou cu viitorul Taycan Cross Turismo. La volanul unui prototip de pre-producție s-a urcat Stefan Weckbach, șeful gamei Taycan.

La doi ani de la debutul modelului Taycan, Porsche se pregătește să extindă gama primului său model de serie electric cu o versiune break. Sau Cross Turismo, în limbajul constructorului din Stuttgart.

Momentul lansării este tot mai aproape, în contextul în care noul Taycan Cross Turismo a intrat deja în faza de pre-producție și prototipurile au ajuns să fie testate tot mai mult pe drumurile publice.

În cel mai recent teaser publicat de Porsche, la volanul unui prototip s-a urcat chiar Stefan Weckbach, șeful gamei Taycan. De aici, oficialul german oferă câteva detalii preliminare cu privire la mașina pe care el o descrie ca fiind "primul break electric oferit de un brand premium."

Noul Taycan Cross Turismo va fi mai mult decât un Taycan cu o formă nouă a plafonului și mai mult spațiu interior. Porsche a revizuit suspensia, garda la sol este mai generoasă, iar volumul portbagajului a crescut și el.

Mai mult, pentru a trece ușor peste obstacole în off-road, nemții l-ar fi dotat cu un mod special de rulare.

În ceea ce îl privește pe fratele de gamă, noul Audi e-tron GT, și acesta ar urma să primească cel mai devreme în 2022 o versiune break.

Cel puțin, asta susține publicația germană Auto Bild.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru