Teaser surpriză în prag de sărbători: Volkswagen Tiguan Allspace, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului german, apare în ianuarie

de Daniel Popescu
Sambata, 17.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen Tiguan va primi în ianuarie la Salonul Auto de la Detroit o versiune Allspace cu ampatament mărit şi până la 7 locuri.

După ce ne-a atras atenţia cu Atlas, un model care în cele din urmă ar putea ajunge şi pe piaţa europeană, Volkswagen are o nouă surpriză pentru fanii SUV-urilor.

De data aceasta este vizat micul Tiguan, care va primi o versiune cu ampatament mărit cu 11 centimentri pentru a oferi mai mult spaţiu la interior. În plus, modelul va avea până la 7 locuri şi "o gamă atractivă de echipări", potrivit unui succint comunicat de presă al celor de la Volkswagen.

Dacă pe piaţa europeană acesta va fi cunoscut drept Volkswagen Tiguan Allspace, în Statele Unite şi China noua versiune se va numi simplu Tiguan. Producătorul german nu a oferit detalii suplimentare, însă versiunea va împrumuta cel mai probabil gama de motorizări a clasicului Tiguan.

Pentru început, Volkswagen s-a limitat să ofere două teasere care evidenţiază principalele elemente ale designului, în timp ce prezentarea oficială este programată pentru Salonul Auto de la Detroit, care va avea loc în perioada 9-10 ianuarie.

Via Volkswagen

Comentarii (5)

  • Azi am vazut doua tiguanuri intr-o parcare ,erau parcate chiar in fata mea unul langa altul ,asteptam pe cineva si am stat o juma de ora timp in care n-am avut ce face si le-am analizat ...ce pot sa va zic e ca vechiul arata mult,mult mai bine dacat cel nou care pare cioplit din barda,e chi uratar
    4 9
  • Sergiu
    Sincer mi se pare mai mult o copie fidela a lui Range Rover Evoque
    0 6
  • a parcat unul azi in fata la noi la showroom.

    neavand clienti m-am uitat bine la el si sa stiti sincer ca masinile noastre din showroom arata mult mai bine ca tiguanul si sunt si mai fiabile pe deasupra
    0 1
  • @gigel
    gigele trecand peste faza cu facutu de reclama, zii boss ce marca reprezinti ca sa stim cu ce comparam, poate ne intereseaza si pe noi,
    0 0
  • @q

    E o chestie de gust... Mie modelul actual imi place mult mai mult decat cel pe care l-a inlocuit.

    Totusi as opta pentru in Golf dintr-acela combi si supra inaltat sau pentru o Octavia Scout...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru