Volkswagen Tiguan Allspace

Joi, 06 Mai 2021 | Modele noi

Teaser nou pentru Volkswagen Tiguan Allspace facelift. Debutează în 12 mai

Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser pentru Tiguan Allspace facelift. Versiunea, revizuită, cu ampatament lung a SUV-ului cu același nume va debuta în 12 mai.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: SUV-ul Volkswagen Tayron va înlocui Tiguan Allspace în Europa începând din 2024

Volkswagen va produce în Germania o versiune europeană a SUV-ului Tayron comercializat în prezent în China, potrivit unor informații neoficiale. Noul model va fi lansat în 2024 ca înlocuitor pentru Tiguan Allspace.
Marti, 26 Decembrie 2017 | Modele noi

Noutăți în gama de SUV-uri Volkswagen: Atlas va primi o versiune cu 5 locuri, iar Tiguan încă o variantă cu ampatament mărit

Volkswagen Atlas va fi disponibil și într-o versiune cu 5 locuri, în timp ce Tiguan va primi încă o variantă cu ampatament mărit, pe lângă Allspace, ca parte a planurilor de extindere a gamei de SUV-uri.
Luni, 16 Octombrie 2017 | Intern

Volkswagen Tiguan Allspace a ajuns și în România: SUV-ul cu șapte locuri pleacă de la 26.000 de euro cu TVA

Volkswagen Tiguan Allspace a ajuns și pe piața din România. Cea mai accesibilă versiune are un preț de pornire de 26.067 de euro cu TVA.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Modele noi

Americanii primesc un Volkswagen Tiguan cu șapte locuri. Europenii mai așteaptă

Volkswagen a lansat în Statele Unite noul Tiguan cu șapte locuri. Modelul se va vinde și în China sub denumirea Tiguan Allspace. Europa mai are însă de așteptat până îl primește.
Luni, 19 Decembrie 2016 | Modele noi

Lungimea contează: primele imagini cu noul Tiguan Allspace, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului compact german

Tiguan Allspace va fi prima versiune alungită a SUV-ului german. Modelul urmează să ofere 7 locuri pentru pasageri sau, alternativ, un portbagaj imens, care depășește cei 615 litri ai versiunii actuale
Sambata, 17 Decembrie 2016 | Modele noi

Teaser surpriză în prag de sărbători: Volkswagen Tiguan Allspace, versiunea cu 7 locuri a SUV-ului german, apare în ianuarie

Volkswagen Tiguan va primi în ianuarie la Salonul Auto de la Detroit o versiune Allspace cu ampatament mărit şi până la 7 locuri.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Tiguan Allspace, Tiguan Allspace
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru