Teaser nou pentru Volkswagen Tiguan Allspace facelift. Debutează în 12 mai

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser pentru Tiguan Allspace facelift. Versiunea, revizuită, cu ampatament lung a SUV-ului cu același nume va debuta în 12 mai.

În urmă cu patru ani, Volkswagen Tiguan a primit o versiune cu ampatament lung (+22 centimetri, comparativ cu un Tiguan obișnuit), denumită oficial Tiguan Allspace.

Aceasta s-a dovedit a fi o poveste de succes, în contextul în care circa 1.5 milioane de clienți din întreaga lume au ales modelul german, de la lansare și până în luna martie a acestui an.

În 2020, Volkswagen Tiguan a primit un bine meritat facelift, aceleași modificări urmând să fie acum aplicate și versiunii Tiguan Allspace. Debutul este programat pentru 12 mai.

Constructorul german de automobile a publicat acum un teaser și a precizat că SUV-ul propune un design împrospătat, instrumentar de bord digital și funcții extinse de conectivitate pentru sistemul multimedia MIB3.

Volkswagen Tiguan Allspace poate găzdui până la șapte pasageri, iar porbagajul are un volum maxim de 1.920 de litri. Cel de-al treilea rând de scaune este, desigur, opțional.

Versiunea destinată publicului din China va fi asamblată la uzina din Shanghai, iar cea pentru publicul din Europa, America de Nord și Sud în Mexic.

Așa cum spuneam, debutul este program pentru 12 mai.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru