Teaser video pentru noul Opel Mokka electric: modelul apare pe piață în 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 22.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat un teaser video pentru noua generație Mokka, care va avea versiune 100% electrică, dar va păstra și motorizările “tradiționale”. Producția va începe în ultimul trimestru al anului, iar primele unități vor ajunge la clienți în 2021.

Opel a început primele teste pentru dezvoltarea viitorului Mokka. Constructorul german susține că a doua generație a SUV-ului va fi lansată până la sfârșitul anului, iar producția este programată să înceapă în perioada octombrie-decembrie 2020.

Opel a publicat acum un teaser video pentru noul Mokka, ce va avea în premieră o versiune 100% electrică, dar va păstra și motoarele cu combustie internă, conform informațiilor oficiale.

Detaliile tehnice cu privire la versiunea electrică nu au fost deocamdată dezvăluite, însă presa internațională a relatat de mai mult timp că viitorul Mokka X va utiliza platforma Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA, similară cu cea pe care a fost dezvoltat și Peugeot 2008.

Prin urmare, este foarte posibil ca noul Mokka să preia gama de motorizări de la Peugeot 2008, caz în care versiunea electrică va avea 136 de cai putere și o baterie de 50 kWh.

Primele unități ale noii generații Opel Mokka vor ajunge la clienți la începutul anului viitor.

Via Opel

Comentarii (5)

  • opel e in faliment. au avut cele mai slabe vanzari. au cele mai slabe masini. de ce ai face greseala sa iti iei opel? doar pt ca ai avut un opel astra classic? da, aia a fost o masina adevarata, astea de acum sunt niste cutii pe roti cu 0 fiabilitate si 0 confort. nu traiti in trecut.
    5 16
  • @sandu

    unde ai citit tu ca Opel e in faliment? Lucrezi acolo? Intreb pentru un prieten, pe mine nu ma intereseaza.
    14 4
  • @sandu - E atât de în faliment că abia ce-a fost resuscitat de Grupul PSA şi a avut primul an cu profit! https://newsweek.ro/auto/moment-istoric-opel-revine-pe-profit-dupa-20-de-ani
    8 2
  • @sandu
    ai creierul tdi
    3 1
  • @sanduTaranu
    du te si completeaza uleiul la cazanul tau de vw oricare ar fi dar nu e greu e ghicit ca sunt 2 modele preferate de tarani ca tine cu nume autentic rurale ca al tau : golf si passat ca >ie< nemtesti :)) spor la carat cartofi cu ele
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru