Teaser video pentru Volkswagen Nivus: crossover-ul coupe va fi lansat în Europa în 2021

de Daniel Popescu
Vineri, 06.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a anunțat că noul crossover coupe subcompact pe care îl va lansa în Europa în cursul anului 2021 se va numi Nivus, iar germanii au publicat și un teaser video cu acest model.

La începutul lunii septembrie, Volkswagen a anunțat că reprezentanța din Brazilia a început să lucreze la un nou model care va fi lansat pe piața locală în 2020 înainte de a ajunge și în Europa în cursul anului 2021.

Constructorul german a oferit acum o serie de detalii suplimentare despre noul model, care va fi cunoscut sub numele Nivus. Volkswagen Nivus este un crossover coupe subcompact de dimensiunile unui Polo, element sugerat inclusiv de teaserul video publicat de reprezentanța din Brazilia.

Interesant este că Volkswagen a dezvăluit deja și o serie de date tehnice pentru noul model. Astfel, noul Nivus va fi echipat doar cu un motor pe benzină TSI de un litru, care va fi disponibil în două versiuni: 115 CP și cutie de viteze manuală cu 6 trepte, respectiv 128 de cai putere și cutie de viteze automată cu 6 trepte.

Totuși, nu este clar dacă versiunea pentru Europa va avea exact aceleași specificații, astfel de detalii urmând să fie clarificate ulterior.

Detaliile complete despre Nivus vor fi dezvăluite în primăvara anului viitor, când Volkswagen va lansa modelul pe piața din Brazilia.

Via Volkswagen do Brasil, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru