Teasere noi cu viitorul BMW Vision iNext: conceptul va fi prezentat în acest an, versiunea de serie debutează în 2021

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat teasere noi cu viitorul concept Vision iNext. Cel mai probabil, prototipul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie. Versiunea de serie debutează în 2021.

În urmă cu doi ani, cu ocazia împlinirii unui secol de existență, constructorul german BMW a prezentat conceptul Vision Next 100. În acel moment, oficialii producătorului din Munchen au afirmat că prototipul va fi transformat într-un model de serie pe care îl vom vedea în "carne și oase" în 2021.

Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, BMW pregătește o versiune nouă a conceptului. Numele acestuia este Vision iNext și va fi prezentat, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Paris din luna octombrie.

În noul teaser video, BMW a ales să scoată în evidență partea frontală a viitorului Vision iNext. Farurile și grila caracteristică BMW sunt cele două elemente pe care fanii constructorului german le pot admira în noul teaser.

În același timp, producătorul german a publicat și două fotografii din timpul asamblării conceptului: în prim-plan se află sigla producătorului din Munchen.

BMW a publicat noile teasere fără alte detalii suplimentare, însă oficialii constructorului au oferit câteva indicii în cadrul unei prezentări care a avut loc în primăvară.

"Pentru prima oară, combinăm toate tehnologiile cheie pentru mobilitate într-un singur vehicul. iNext este complet electric, complet conectat și oferă un nivel înalt de condus autonom", a declarat la începutul anului Harald Kruger, președintele consiliului de administrație al BMW.

Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    Chiar daca BMW lucreaza de foarte mult timp la acest model (de peste 10 ani) sunt convins ca VOR FI MULT MAI CURAJOSI decat cei de la Mercedes Benz cu modelul EQC....
    Vor aerisi si mai mult bordul....in stilul TESLA....
    4 0
  • Oribilă noua mască. Văd că apare tot mai des pe modele. Păcat, pare să se rupă de tradiția ”rinichilor.”
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru