Teasere noi cu viitorul Skoda Scala: hatchback-ul compact face parte dintr-un proiect de artă urbană

de Cornel Șocariciu
Sambata, 01.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul hatchback compact Skoda Scala va fi prezentat oficial în 6 decembrie. Pentru a promova modelul din Mlada Boleslav, oficialii constructorului ceh au pregătit un proiect de artă urbană în centrul căruia s-a aflat noul Scala.

Skoda a dezvăluit la jumătatea lunii octombrie că Scala va fi numele hatchback-ului compact care va înlocui Rapid Spaceback în gama de modele. Cehii au continuat campania de marketing și au publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor, dar și câteva fotografii cu interiorul noului model.

La nivel estetic, viitorul Skoda Scala va miza pe o nouă filozofie de design introdusă în premieră cu ocazia lansării conceptului Vision RS. Pentru a promova noile valori ale lui Scala, producătorul ceh a pregătit o campanie de marketing în cadrul căreia hatchback-ul compact devine parte a unui proiect de artă urbană.

Evenimentul s-a desfășurat în Praga, un exemplar Skoda Scala fiind transformat în "art car" de artistul ceh Chemis. Totul a fost pus în scenă în drepul Zidului Lennon, iar fotograful Dave Krugman a surprins momentele cheie.

Noul Skoda Scala are o lungime de 4.362 de mm și un ampatament de 2.649 de mm. Interiorul va oferi suficient spațiu pentru cinci persoane, iar cehii spun că Scala va putea fi echipat și cu sistemul Virtual Cockpit disponibil în varianta cu ecran de 10.25 inch.

Versiunea de top va fi oferită cu un ecran central de 9.2 inch. Skoda spune că noul Scala va avea un portbagaj cu un volum de 467 de litri.

Skoda Scala va fi disponibil cu cinci motoare, dintre care trei pe benzină, un diesel și, începând cu ultima parte a lui 2019, o versiune cu gaz natural comprimat (CNG). Toate unitățile respectă standardul de emisii Euro 6d-TEMP, dispun de sistemul Start-Stop și integrează tehnologii de recuperare a energiei la frânare.

Premiera mondială a noului hatchback compact Skoda Scala va avea loc în 6 decembrie la Tel Aviv.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru