Tesla amână din nou livrările lui Model 3: clienții din California care au comandat în prima zi primesc mașina în martie 2018

de Daniel Popescu
Marti, 07.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla i-a anunțat pe clienții din California care dețin deja o mașină a constructorului și care au comandat Model 3 în prima zi că o vor primi abia în martie 2018.

Tesla a produs până în prezent doar câteva sute de unități Model 3 și a anunțat recent că va amâna obiectivul de a produce 20.000 de unități pe luna pentru martie 2018, ca urmare a unor probleme de producție.

Prioritate la livrare vor avea clienții Tesla care locuiesc în California, dețin deja un vehicul Tesla și au plătit avansul de 1.000 de dolari în prima zi de la deschiderea comenzilor, adică la sfârșitul lunii martie 2016. Acești clienți urmau să-și primească mașinile în intervalul noiembrie 2017 - ianuarie 2018, iar noul termen limită era februarie 2018.

Iată însă că acum, după numai câteva zile, constructorul american vine cu o nouă clarificare personalizată pentru clienți. Astfel, livrarea unităților a fost amânată acum pentru martie 2018, ceea ce înseamnă că primii clienți își primesc mașinile la doi ani de la plasarea comenzilor.

În plus, clienții care nu locuiesc în California și care nu dețin un alt vehicul Tesla au primit un termen de livrare mlt mai vag: prima parte a anului 2018.

Nu este însă exclus ca și aceste termene să fie ulterior amânate, în cazul în care constructorul american nu va remedia problemele de producție.

Via InsideEVs

Comentarii (7)

  • Arogantul
    fanii tesla trebuie sa fii dusi cu pluta chiar mai rau decat fanii aifon
    altfel nu-mi explic cum pot suporta asa nesimtire
    16 10
  • minte-ma,
    minte-ma frumos, Dl. Musk poi ce facem, trecem si noi la urmatorul proiect, tunele de mare viteza si navete spatiale, ca la auto ne-am lamurit
    14 8
  • test drive cu Model 3
    https://www.youtube.com/watch?v=te6VqldjTT8
    3 3
  • ....vand avans Model 3. Se vinde cu set de injuraturi originale si o pereche de rabdari prajite.
    13 6
  • @Arogantul & Vianu
    Spuneti voi care masina se poate compara cu Model 3 (autonomie/spatiu/bani/functionalitati) si o sa intelegeti de ce accepta lumea amanari si asteptari. Nimanui nu convine dar deocamdata e in a class of it's own.
    2 2
  • @Green....sa ne intelegem. N-am nimic cu masina (mai precis cu masina electrica) ci doar cu vrajelile ce insotesc modelul.

    Dar stii si tu....nu poti ontinde coarda la nesfarsit, mai ales cand promiti si promiti...si promiti...
    3 2
  • @ Vianu
    Pai coarda se poate intinde pana apare un produs similar pe piata.
    Problema este ca marea industrie auto, (din care fac parte unii constructori) cu experienta de 100+ ani nu a fost in stare (sau nu a vrut) sa scoata un produs comparabil. Se lauda ca in curand.
    Si atunci pe cine injur, pe ala care s-a grabit sa promita si sa scoata un produs de calitate dar inca nu este in stare sa-l produca in masa (atat de repede pe cat il vrea publicul), sau pe ala care nu si-a dat interesul deloc desi ar fi putut cu un minim de efort?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru