Tesla pregătește o actualizare pentru Model 3: jante noi și consolă centrală modificată, printre noutăți

de Daniel Popescu
Luni, 12.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla pregătește o actualizare pentru Model 3, iar o serie de imagini neoficiale arată introducerea unor jante noi și o configurație diferită pentru consola centrală.

Presa internațională speculează de la sfârșitul săptămânii trecute că Tesla pregătește o actualizare minoră de design pentru Model 3.

Până în prezent, constructorul american nu a oferit informații oficiale pe marginea acestui subiect, însă a început deja producția versiunii îmbunătățite la uzina de la Fremont.

Una dintre noutăți este un design diferit pentru jante, asemănător cu jantele Sport Wheels de 19 inch.

O altă noutate va fi la interior, acolo unde Tesla va introduce un design nou pentru consola centrală. Astfel, în locul consolei centrale cu finisaj lucios, Tesla va adopta o consolă centrala mată cu un design mai simplu și un spațiu de depozitare mai facil pentru telefonul mobil.

Pentru moment nu sunt cunoscute alte detalii despre îmbunătățirile aduse de Tesla pe Model 3, însă cel mai probabil acestea vor fi dezvăluite în cele din urmă de constructorul american.

Model 3 se bucură în prezent de succes pe piața europeană. Potrivit celor mai recente date furnizate de compania de analiză Jato Dynamics, Model 3 a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna august, cu aproape 7.000 de unități.

Model american a fost urmat de Renault Zoe cu puțin peste 6.000 de unități și Hyundai Kona Electric cu 4.000 de unități.

Via Electrek

Comentarii (4)

  • Cand vor pune si butoane fizice pentru cele mai folosite comenzi?
    9 0
  • partea cu finisaj mat in loc de lucios ar trebui preluata de mai toti producatorii de volum.
    @ cyrus: cateva butoane fizice ar fi de preferat ( nu ca as sti eu cum e interiorul unui model 3 ) caci in germania l-au amendat pe nenea ala care a modificat viteza de functionare a stergatoarelor din tesla sa pe o ploaie torentiala. de ce? pentru ca a intrat in meniu si in germania e interzisa folosirea in mers a echipamentelor electronice. :)))
    7 0
  • Nor Way
    S-au uzat matritele sau ce? Si cand schimba tejgheaua aia din fata care imi aduce aminte de alimentarele de pe vremea lu nea nicu.
    La noua generatie vor schimba grafica de la tableta si gata avem ceva nou. Desi ca esenta nimic nu s-a schimbat de pe vremea lui Win98.
    3 1
  • Așteptăm cu mare nerăbdare apariția modelului cu mufa USB in prim plan
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru