Tesla recheamă în service 1100 de exemplare Model S vândute în Norvegia pentru probleme la motor

de Bogdan Mirică
Luni, 08.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla va rechema în service 1100 de unităţi ale actualului Model S din cauza unor probleme la ansamblul motor/transmisie. Rechemarea va afecta cea mai importantă piaţă europeană pentru Tesla: Norvegia.

Deşi s-a bucurat de un succes răsunător în Norvegia, ţara cu cel mai mare apetit pentru vehicule electrice de pe Bătrânul Continent, Tesla Model S se confruntă cu primele probleme.

Tesla Model S face senzaţie în Norvegia: a devenit cel mai bine vândut model într-o singură lună în întreaga istorie a pieţei auto

Potrivit unui comunicat oficial emis de Tesla, popularul vehicul electric prezintă o serie de probleme la nivelul ansamblului transmisie/motor. Din primele informaţii, 1100 de maşini sunt afectate de rechemarea în service. Problema va fi rezolvată într-o lună, având în vedere că Tesla trimite de dincolo de Ocean câte 300 de kituri de reparaţie pe săptămână.

Esential 1100 de unităţi Tesla Model S sunt afectate de recall.
Inginerii Tesla au identificat o problemă între conectorii motorului şi transmisiei. Aceştia nu au fost gresaţi suficient şi pot duce la uzură prematură sau la defecţiuni.

Totuşi, modul în care Tesla promite să rezolve problema, precum şi evoluţia infrastructurii nu va zdruncina foarte mult încrederea publicului local într-un model care a fost considerat de mulţi cea mai echilibrată maşină din lume.

Comentarii (2)

  • Si eu care credeam ca sunt rechemate pentru problemele de la manere.Stiti voi,alea de a caror productie raspunde managerul @Andrei RN.
    Inca nu a aparut pe aici,ca sa se mai laude!
    3 1
  • E. Musk si fofarlica
    Probleme grave au fost si in Statele Unite , dar musamalizate.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru