Tesla revoluţionează reţeaua sa de dealeri: showroom-container în marile oraşe

de Bogdan Mirică
Miercuri, 27.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla are o reţea mică de dealeri, motiv pentru care a recurs la o soluţie ingenioasă prin care va încerca să se apropie de clienţii săi din Europa şi Statele Unite.

Tesla a revoluţionat deja segmentul maşinilor electrice odată cu introducerea actualului Model S. Americanii vor să revoluţioneze acum şi reţeaua de dealeri, dar şi modul în care viitorii clienţi intră în contact cu modelul electric.

Tesla încearcă un sistem inovativ în Danemarca, Franţa şi Elveţia, denumit Pop-up Store, gândit pentru a putea fi adus cât mai aproape de public.

Americanii au anunţat deja pe site-ul lor oficial că showroom-urile mobile vor fi construite în interiorul unor containere speciale, cu o lungime de şase metri şi o adâncime de 10.5 metri, şi vor fi transportate cu ajutorul unor camioane pe tot cuprinsul Statelor Unite. Containerele vor fi suficient de încăpătoare pentru Model S şi pentru biroul agentului de vânzări.

Esential 6 metri este lungimea containerelor în care Tesla îşi va vine maşinile.
Chiar dacă vorbim despre un spaţiu improvizat, containerul Tesla va fi echipat cu tehnologie de top, care va permite clienţilor să intre în contact direct cu toate echipamentele şi gadget-urile modelului american electric.

Primele containere americane Tesla Pop-up Store vor ajunge în Santa Barbara, California.

Va urma apoi metropola cea mai importantă din SUA, adică New York-ul.

Potrivit unor analişti din industrie, soluţia gândită de Tesla este una extrem de bine aleasă, întrucât va ajuta un constructor cu o reţea de dealeri aproape inexistentă să ajungă tot mai aproape de public.

via automobilproduktion

Comentarii (5)

  • la botu' calului cum ar veni....

    la noi show-room-ul asta "improvizat" s-ar potrivi cu un butoi mare de bere rece alaturi de un gratar mobil pe care sa sfaraie nemultumiti niste mititei sarati si picanti al dracului. Iarna, evident, un vin fiert cu ceva piper, cuisoare si un praf de scortisoara.

    ....sa moara Veta, ca'mi ploua'n gura.
    15 8
  • Daca asta-s "standardele"... sa vina gunoierii !
    12 9
  • Nu care cumva sa vi se strice reputatia daca sunteti vazuti in "container". Emanati snobism de la o posta. :))))
    8 9
  • Nu mi-e clar, ce fel de containere? Containere de gunoi sau containere cu produse contrafacute made in China?


    @qaz
    apropo de snobism, nu se laudau ei ca au calitate "premium" (din aia americana gen Lincon, come down) si ca pot concura oricand cu Mercedes, BMW, Porsche, Infiniti etc.?
    10 4
  • Misto asa ! Ocupa putin, vede tot poporul ! Daca vin si pe la noi, sa-si aduca sosele ! Ca de curent ne ocupam si singuri !
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru