Toate modelele electrice Volvo vin echipate în standard cu anvelope all-season Recharge

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 10.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile anunță că toate modelele cu zero emisii din portofoliu vor fi echipate cu anvelope all-season Recharge. Dotarea este standard pentru Europa de Nord și Europa Centrală.

Schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă, și invers, este o operațiune neplăcută și mai ales consumatoare de timp pentru orice șofer.

Volvo vrea să le facă viața mai ușoară clienților, așa că va dota toate modelele electrice din portofoliu cu anvelope all-season Recharge. Acestea vor fi standard în piețele din Europa de Nord și Europa Centrală.

Potrivit constructorului din Goteborg, anvelopele Recharge sunt primele pneuri all-season încadrate în clasa A de eficiență. Raportate la un Volvo XC40, acestea scad consumul de energie cu până la 8% și cresc autonomia (comparativ cu anvelopele de iarnă).

"Într-o lume perfectă, ar trebui să te trezești în fiecare dimineață, să te uiți pe fereastră, să asculți prognoza meteo și mai apoi să echipezi mașina cu anvelopele potrivite pentru vremea de afară. Desigur, este prea mult să le ceri asta oamenilor, tocmai de aceea oferim anvelopele Recharge ca o alternativă perfectă pentru a-i ține în siguranță pe clienții noștri pe durata întregului an," a declarat Jan Ivarsson, expert în siguranță în cadrul Volvo Cars Safety Center.

În ciuda performanțelor din testele de până acum, Volvo își sfătuiește clienții care conduc des în condiții de iarnă severă, sau pe suprafețe acoperite cu gheață, să folosească în continuare anvelope de iarnă sau cu ghinturi.

via Volvo

Comentarii (1)

  • Octavian
    @Automarket: Ne puteti da mai multe informatii ref la aceste anvelope?
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru