Volvo electric

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Volvo EM90, primul monovolum electric al mărcii

Volvo a publicat prima imagine cu primul său monovolum. Noul model va fi botezat EM90 și va fi oferit exclusiv cu propulsoare electrice. Totodată, Volvo a confirmat și data lansării noului model.
Sambata, 10 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Volvo: Nu vom mai comercializa nicio mașină care nu este pur electrică după 2030

Potrivit directorului comercial Volvo, toate modelele comercializate după 2030 vor fi pur electrice. Constructorul suedez nu vrea să facă nicio concesie.
Joi, 01 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Volvo vrea să lanseze un vehicul electric cu 1.000 de kilometri autonomie până în 2030

Constructorul suedez de automobile intenționează să se concentreze pe autonomie și pe încărcarea rapidă a noii sale generații de modele cu zero emisii. Mai mult, până în 2030 Volvo vrea să lanseze un vehicul electric cu 1.000 kilometri autonomie.
Miercuri, 10 Martie 2021 | Siguranta

Toate modelele electrice Volvo vin echipate în standard cu anvelope all-season Recharge

Constructorul suedez de automobile anunță că toate modelele cu zero emisii din portofoliu vor fi echipate cu anvelope all-season Recharge. Dotarea este standard pentru Europa de Nord și Europa Centrală.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo pregătește un nou model electric: lansare programată în martie 2021

Volvo va lansa un nou model electric în luna martie a anului viitor, atunci fiind așteptată și o actualizare a strategiei de electrificare a gamei. Viitorul model va fi construit pe aceeași platformă CMA ca Volvo XC40 Recharge, primul vehicul 100% electric al constructorului.
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo pregătește un nou SUV: modelul va fi unul electric și va fi poziționat sub actualul XC40

Geely a lansat o arhitectură nouă dedicată mașinilor electrice, iar reprezentanții Volvo spun că o vor utiliza pentru dezvoltarea unui model nou. Șeful producătorului suedez oferă indicii despre un SUV electric mai mic decât actualul XC40.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Electrificare suedeză: din 2019 Volvo va comercializa doar micro-hibrizi, hibrizi plug-in și electrice

Volvo spune că din 2019 toate mașinile comercializate de ei vor fi electrificate într-un mod sau altul. În gama suedezilor vor exista vehicule cu sisteme micro-hibride, cu tehnologii plug-in sau mașini 100% electrice.
Vineri, 20 Mai 2016 | Industrie

Volvo va scoate două mașini electrice până în 2020: autonomii de 350, respectiv 500 de kilometri

Primele modele 100% electrice nu vor avea un design special, ci vor fi versiuni ale modelelor din gama normală a mărcii. "Nu înțeleg de ce mașinile electrice trebuie să fie urâte", spune Peter Mertens, vicepreședinte Volvo, într-un interviu exclusiv Automarket.ro
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru