Toyota GT 86 primeşte un kit de 258 CP de la Abflug

de Sebastian Toma
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Abflug au dezvoltat un pachet de modificări pentru Toyota GT 86 care îi aduce coupe-ului japonez un plus de 58 CP şi 91 Nm.

Toyota GT 86 a primit un nou pachet de tuning, realizat de cei de la Abflug. Acesta se concentrează pe modificările de ordin mecanic, ridicând semnificativ nivelul de putere al motorului, totalizând 258 CP şi 296 Nm. Mai precis, vorbim despre o creştere de 58 CP şi 91 Nm, obţinută prin montarea unui compresor mecanic HKS GT, a unui sistem de evacuare sport şi a unei noi unităţi ECU. Însă, pachetul de tuning de la Abflug pentru GT 86 nu se concentrează doar pe motor, acesta urmând să debuteze la Salonul Auto de la Tokyo alături de o suspensie reglabilă, un sistem de frânare mai performant şi un kit estetic.

Caroseria lui Toyota GT 86 este modificată cu ajutorul unui pachet estetic, care include bare de protecţie redesenate, praguri laterale revizuite şi un spoiler montat pe capacul portbagajului. Jantele de aliaj ale modelului au diametrul de 19 inch şi prezintă anvelope Yokohama Advan Sport. Pachetul complet de tuning pentru acest model se numeşte Spiral 86 şi include un sistem de frânare Dixcel şi o suspensie reglabilă HiperMAX IV GT.

Toyota GT 86 pleacă de la 32.800 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România.

Versiunea standard, botezată Drift, dezvoltă 200 CP şi 205 Nm, fiind capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7.6 secunde, pe când viteza maximă este de 226 km/h. Consumul mixt al modelului japonez este de 7.8 litri la sută.

Via Worldcarfans | Abflug

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru