Toyota lansează noile Corolla și C-HR Black Edition

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota Corolla și C-HR pot fi comandat acum și într-o versiune specială Black Edition. Lista cu noutăți include, printre altele, mai multe dotări oferite în standard.

Corolla și C-HR sunt două dintre cele mai populare modele din portofoliul Toyota. Un motiv numai bun pentru a le comercializa într-o versiune specială Black Edition, una pe care a primit-o anterior și SUV-ul RAV4.

Noua Toyota Corolla Black Edition este oferită doar în nivelul de echipare GR Sport și ascunde sub capotă motorul de 2.0 litri hibrid, capabil de 184 CP.

Caroseria în cinci uși este vopsită într-o nuanță neagră, iar pachetul este completat de jantele cu diametrul de 18 inch, finisate la rândul lor în negru. Avem de asemenea inserții cromate, difuzor de aer și sistem de evacuare cu două terminații.

Pentru interior, Toyota a pregătit o tapițerie din piele neagră, cusături roșii contrastante și sistem multimedia cu ecran de 8 inch. Lista cu sisteme de siguranță include cruise control adaptiv, senzori de parcare față/spate și cameră video pentru mersul cu spatele.

Aceeași rețetă este adaptată și pe SUV-ul C-HR Black Edition. În plus, acesta vine în standard cu faruri și stopuri LED, sistem audio JBL cu 9 incinte, tapițerie din piele și pachetul de servicii Toyota Safety Sense.

Noua Toyota C-HR Black Edition vine echipată doar cu motorul hibrid de 1.8 litri, care dezvoltă 122 de cai putere.

via Toyota

Comentarii (2)

  • Poate pentru țările nordice. Mai jos de paralela 60, nimeni nu-și ia mașină de culoare neagră de nouă. Mă rog, alea de protocol de stat, dar nu e cazul la cele două modele Toyota. Ca atare, versiunea nu e ediție specială ci, mai degrabă, limitată. Probabil au avut un lot de vopsea neagră care expira curând.
    12 2
  • Cât despre lista cu dotările de siguranță enumerate, te apucă și râsul. Sunt absolut banale, comune, obligatorii, deci, nu se pune. Bine că nu au menționat și aerul condiționat...
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru