Toyota oprește vânzările lui GR Supra în Marea Britanie

de Tiberiu Safta
Vineri, 22.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a oprit vânzările lui GR Supra pe piața din Marea Britanie. Nu se știe, pentru moment, dacă aceasta este doar o decizie temporară sau dacă modelul va fi retras definitiv pe această piață.

Toyota GR Supra, modelul de performanță dezvoltat în colaborare cu BMW, a fost retras de la vânzare pe piața din Marea Britanie. Site-ul Toyota din Marea Britanie informează acum potențialii clienți că modelul nu mai este disponibil în prezent.

De asemenea, potrivit publicației britanice Autocar, nu se știe dacă aceasta este doar o decizie temporară sau dacă GR Supra va fi retras definitiv de pe această piață. Dacă decizia este, într-adevăr, definitivă, atunci gama de modele de performanță Toyota va fi limitată în această țară la modelele GR86 și GR Yaris.

Din fericire, pentru restul europenilor, GR Supra este disponibil în continuare, inclusiv în România. Pe piața noastră, modelul de performanță japonez are un preț de pornire de 64.219 euro, la momentul redactării.

via Carscoops

Comentarii (3)

  • Sau englezi au oprit “cumpărarea”?? În fine cam același lucru.
    0 2
  • @AM,TS
    lipsesc cu desavarsire informatiile despre piata din Burundi.
    0 0
  • Clique
    Când aud de UK în ultimii 20 de ani, mă duce cu gândul la o mahala
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru