Toyota Supra ar putea primi o versiune cu transmisie manuală

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații venite din Țara Soarelui Răsare, Toyota Supra ar putea primi o mult-așteptată transmisie manuală. Inițial, această variantă ar urma să fie disponibilă numai pe piața locală.

Toyota Supra a revenit, pentru a cincea generație, în urmă cu trei ani și împarte foarte multe componente cu actualul BMW Z4. De fapt, cele două modele sunt asamblate la aceeași uzină Magna Steyr din Austria.

Spre nemulțumirea fanilor, Toyota Supra nu este, cel puțin în prezent, disponibilă cu transmisie manuală. Acest lucru s-ar putea schimba, însă, dacă dăm crezare celor mai recente zvonuri venite chiar din Țara Soarelui Răsare.

Potrivit surselor, Toyota va face un anunț oficial în acest sens la finalul lunii aprilie. Transmisia manuală cu șase rapoarte va fi disponibilă împreună cu nivelul de echipare de top RZ, inițial numai în Japonia. De asemenea, va fi oferită numai alături de motorizarea de 3.0 litri cu 387 CP.

Revenirea transmisiei manuale în gama Supra va fi marcată de o ediție specială, denumită Matte White Edition. Producția va fi limitată la 50 de exemplare.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Vice City
    Măcar dacă făceau 60 de bucăți nu 6 asa o sa fie și mai scumpă
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru