Transmisie manuala

Luni, 02 Mai 2022 | Industrie

Mini oprește producția de modele echipate cu transmisie manuală

Potrivit celor mai recente informații, marca britanică ar fi oprit producția de modele echipate cu transmisie manuală. Din câte se pare, este o decizie care afectează toate piețele în care este prezentă.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Toyota Supra primește versiune cu transmisie manuală. Disponibilă în Europa

Constructorul japonez de automobile a publicat două imagini teaser care anunță, în sfârșit, debutul unei Supra echipate cu transmisie manuală. Aceasta va fi disponibilă în Europa.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Industrie

Toyota Supra ar putea primi o versiune cu transmisie manuală

Potrivit celor mai recente informații venite din Țara Soarelui Răsare, Toyota Supra ar putea primi o mult-așteptată transmisie manuală. Inițial, această variantă ar urma să fie disponibilă numai pe piața locală.
Luni, 14 Februarie 2022 | Tehnologie

Ford depune patentul pentru o cutie manuală cu ambreiaj electronic

Constructorul american de automobile a înregistrat o cerere de patent pentru o transmisie manuală cu ambreiaj electronic. Potrivit Ford, aceasta ar putea fi instalată pe orice model actual, dar nu a precizat dacă are în plan să o producă în serie.
Luni, 30 August 2021 | Industrie

Volkswagen ar putea renunța complet la cutia manuală de viteze până în 2030

Potrivit presei germane, cutia manuală de viteze ar putea dispărea complet din oferta Volkswagen până în 2030. Viitoarea generație Tiguan ar putea fi oferită numai alături de o transmisie automată DSG.
Sambata, 27 Februarie 2021 | Industrie

Oficialii Porsche, surprinși de popularitatea transmisiei manuale din oferta lui 911 GT3

Directorul diviziei de motorsport de la Porsche recunoaște că este uimit de popularitatea transmisiei manuale, din oferta modelului 911 GT3. Și actuala generație poate fi comandată cu o asemenea cutie de viteze.
Luni, 15 Iulie 2019 | Industrie

Seat a început asamblarea transmisiei manuale cu șase trepte MQ281: 450.000 de exemplare vor fi produse anual la uzina din apropiere de Barcelona

Seat Components a demarat producția transmisiei manuale cu șase rapoarte MQ281. Cutia de viteze va fi produsă în 450.000 de unități anual și va fi întâlnită atât pe modelele Seat, cât și în portofoliul Audi, Skoda și Volkswagen.
Joi, 06 Iulie 2017 | Modele noi

Honda: „Am fi vrut o cutie automată pe Civic Type R, dar nu am putut să o instalăm”

Un oficial Honda a explicat de ce noul Civic Type R este oferit doar cu transmisia manuală cu șase rapoarte. Se pare că o automată ar fi complicat lucrurile în materie de repartizare a masei totale.
Luni, 20 Februarie 2017 | Industrie

Aston Martin nu renunță la tradiție: "Vom oferi întotdeauna cel puțin un model cu transmisie manuală"

În timp ce concurenții direcți de pe piață au renunțat complet la cutiile manuale, Aston Martin se va încăpățâna să păstreze în gamă cel puțin un model care poate fi comandat în versiune cu trei pedale.
Joi, 08 Noiembrie 2012 | Tehnologie

Jaguar revine la transmisiile manuale odată cu lansarea noului F-Type

Transmisiile manuale, lăsate de Jaguar pe margine după lansarea noii generaţii de modele ale mărcii britanice, vor reveni în forţă în gamă după lansarea sportivei F-Type.
Joi, 28 Iunie 2012 | O lume nebuna

SUA: Un hoţ a fost condus de victima sa pentru că nu ştia să folosească o transmisie manuală

Suntem familiarizaţi cu toate clişeele legate de americani şi admiraţia lor nemărginită pentru transmisiile automate. Dar unele clişee devin adevărate, după cum a dovedit un hoţ care a nu a fost capabil să conducă o maşină cu transmisie manuală. Ameninţată cu pistolul, victima sa l-a condus până la destinaţie.
Luni, 26 Septembrie 2011 | Modele noi

Viitorul Corvette ar putea avea o manuală cu şapte trepte

Viitoarea generaţie a lui Corvette va fi oferită în compania unei transmisii manuale cu şapte trepte şi a unui motor V8 cu injecţie directă şi distribuţie variabilă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Iulie 2011 | O lume nebuna

STUDIU: Conducerea unei maşini cu transmisie manuală, echivalentă cu o şedinţă de fitness

Cercetătorii japonezi afirmă că traversarea unui oraş aglomerat la bordul unui autoturism cu transmisie manuală este echivalentul unei vizite la o sală de fitness.
Duminica, 03 Iulie 2011 | Tehnologie

Supercar-urile ar putea renunţa definitiv la cutiile manuale

Cutiile de viteze manuale ar putea fi înlocuite în totalitate de transmisiile automate în segmentul supercar-urilor. Paolo Mantelli, inginer în cadrul Oerlikon Graziano, a vorbit despre această tendinţă a pieţei.

Tag-uri similare

cutie manuala, transmisie manuala, cutie automata, cutie de viteze, transmisie, transmisie automata, Oerlikon Graziano
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru