Seat a început asamblarea transmisiei manuale cu șase trepte MQ281: 450.000 de exemplare vor fi produse anual la uzina din apropiere de Barcelona

de Cornel Șocariciu
Luni, 15.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat Components a demarat producția transmisiei manuale cu șase rapoarte MQ281. Cutia de viteze va fi produsă în 450.000 de unități anual și va fi întâlnită atât pe modelele Seat, cât și în portofoliul Audi, Skoda și Volkswagen.

SEAT Componentes a anunțat că transmisia manuală cu șase trepte MQ281 a grupului Volkswagen a intrat pe linia de asamblare a fabricii din El Prat de Llobregat, situată în apropiere de Barcelona. Noua cutie produsă de Seat va fi utilizată atât pe modelele din gama producătorului spaniol, cât și pe modelele din oferta Audi, Skoda și Volkswagen.

Conform oficialilor Seat, noua transmisie ar urma să fie asamblată în 450.000 de unități anual. În același timp, cutia de viteze MQ281 este asamblată și la uzina din Cordoba, Argentina.

Anul trecut, la fabrica Seat din El Prat au fost asamblate aproape 700.000 de transmisii MQ200, iar 56% dintre acestea au fost exportate. În cadrul fabricii producătorului spaniol lucrează 1.000 de angajați, iar mulțumită noilor linii de asamblare, capacitatea de producție a crescut la 3.500 de unități/zi, cu 300 de exemplare/zi mai mult. Totodată, capacitatea de producție anuală a crescut până la 800.000 de transmisii.

Grupul Volkswagen deține nouă unități de producție dedicate asamblării transmisiilor. Nemții produc cutii de viteze în Germania (Kassel), Cehia (Vrchlabi și Mlada Boleslav), Spania (El Prat de Llobregat), Argentina (Cordoba), China (Anting, Dalian, Tianjin, Changchun).

Comentarii (1)

  • petrusian
    Asa. Si?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru