Cutie manuala

Duminica, 26 Iunie | Industrie

Șeful BMW M: Ne vom lupta pentru a menține cutia manuală în viață pentru cât mai mult timp

În ciuda trendului și a vânzărilor aflate în scădere puternică, șeful BMW M promite să ofere în continuare cutia manuală clienților doritori, mai ales pe BMW M2.
Vineri, 03 Iunie | Industrie

Viitoarea generație Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală

Viitoarea generație a emblematicului model Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală, în ciuda faptului că va avea un motor hibrid. Acest lucru este ilustrat de către o imagine oficială a constructorului american, în care se poate vedea schema unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Noua generație va fi lansată în 2023.
Vineri, 27 Mai | Industrie

Mercedes-Benz va renunța la cutia de viteze manuală în 2023

Mercedes-Benz a anunțat, oficial, că va renunța să mai comercializeze modele echipate cu o cutie de viteze manuală din 2023. Renunțarea la cutiile manuale și trecerea exclusivă la cele automate fac parte din planurile de electrificare ale mărcii germane.
Vineri, 15 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Toyota Supra primește versiune cu transmisie manuală. Disponibilă în Europa

Constructorul japonez de automobile a publicat două imagini teaser care anunță, în sfârșit, debutul unei Supra echipate cu transmisie manuală. Aceasta va fi disponibilă în Europa.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | Tuning

Un bătrân Porsche 356 a fost transformat în mașină electrică cu transmisie manuală

Un Porsche 356 a fost convertit într-o mașină electrică. Chiar și așa, acest exemplar are o cutie de viteze manuală.
Luni, 30 August 2021 | Industrie

Volkswagen ar putea renunța complet la cutia manuală de viteze până în 2030

Potrivit presei germane, cutia manuală de viteze ar putea dispărea complet din oferta Volkswagen până în 2030. Viitoarea generație Tiguan ar putea fi oferită numai alături de o transmisie automată DSG.
Duminica, 16 Mai 2021 | Industrie

Honda: viitorul Civic Type R păstrează cutia manuală de viteze

Un oficial al constructorului japonez de automobile a confirmat că viitoarele Civic Type R și Civic Si vor continua să fie oferite exclusiv cu o transmisie manuală.
Joi, 18 Martie 2021 | General

Un Porsche Cayenne din 2009 a devenit o mașină rară mulțumită cutiei manuale

Un Porsche Cayenne GTS din 2009, cu transmisie manuală în șase rapoarte, a fost pus la vânzare pe un site din SUA. SUV-ul de peste 400 cai putere s-a vândut recent pentru aproape 27.000 de dolari (aproximativ 22.600 de euro).
Luni, 12 Martie 2018 | Siguranta

Subaru se gândește să renunțe la cutiile de viteze manuale: japonezii spun că transmisiile automate favorizează sistemele de siguranță

Cutiile de viteze manuale ar putea să fie scoase din oferta Subaru, întrucât japonezii vor să mizeze pe transmisiile de tip CVT care sunt compatibile cu anumite sisteme de siguranță.
Luni, 20 Februarie 2017 | Industrie

Aston Martin nu renunță la tradiție: "Vom oferi întotdeauna cel puțin un model cu transmisie manuală"

În timp ce concurenții direcți de pe piață au renunțat complet la cutiile manuale, Aston Martin se va încăpățâna să păstreze în gamă cel puțin un model care poate fi comandat în versiune cu trei pedale.
Joi, 28 Iunie 2012 | O lume nebuna

SUA: Un hoţ a fost condus de victima sa pentru că nu ştia să folosească o transmisie manuală

Suntem familiarizaţi cu toate clişeele legate de americani şi admiraţia lor nemărginită pentru transmisiile automate. Dar unele clişee devin adevărate, după cum a dovedit un hoţ care a nu a fost capabil să conducă o maşină cu transmisie manuală. Ameninţată cu pistolul, victima sa l-a condus până la destinaţie.
Duminica, 03 Iulie 2011 | Tehnologie

Supercar-urile ar putea renunţa definitiv la cutiile manuale

Cutiile de viteze manuale ar putea fi înlocuite în totalitate de transmisiile automate în segmentul supercar-urilor. Paolo Mantelli, inginer în cadrul Oerlikon Graziano, a vorbit despre această tendinţă a pieţei.

Tag-uri similare

transmisie manuala, cutie automata, cutie de viteze, cutie manuala, transmisie, transmisie automata, Oerlikon Graziano
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru