Viitoarea generație Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală

de Tiberiu Safta
Vineri, 03.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarea generație a emblematicului model Ford Mustang va păstra cutia de viteze manuală, în ciuda faptului că va avea un motor hibrid. Acest lucru este ilustrat de către o imagine oficială a constructorului american, în care se poate vedea schema unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Noua generație va fi lansată în 2023.

Ford Mustang se pregătește să intre în cea de-a șaptea generație. Noul model va fi lansat în 2023 și, pentru prima dată, va primi exclusiv motorizări hibride. Acest lucru a făcut ca mulți să speculeze că Mustang va renunța la unele dotări importante, cum ar fi, de exemplu, cutia de viteze manuală.

Însă, recent, Ford a publicat o imagine anunț cu noua generație Mustang, în care se poate vedea schema unei cutii de viteze manuale cu 6 trepte. Deși acest lucru nu a fost confirmat direct de către Ford, se pare că viitorul Mustang va păstra cutia de viteze manuală. Imaginea a fost publicată în cadrul unui anunț în care constructorul american a precizat că noul model va fi construit la uzina din Flat Rock, Michigan, Statele Unite.

Mai mult, a fost deja confirmat că noul Mustang va primi versiuni hibride ale motorului V8 de 5.0 litri și ale propulsorului EcoBoost de 2.3 litri. La momentul lansării, Mustang va primi motorizări cu tehnologie microhibridă, de 48 de volți.

Ulterior, vor fi disponibile și un hibrid convențional, precum și un hibrid cu încărcare la priză.

Este de așteptat ca următoarea generație Ford Mustang să fie ultima care să fie oferită cu motoare termice. Din 2028, Ford Mustang va deveni un model pur electric.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru