Toyota Supra primește un pachet de performanță din partea AC Schnitzer: 400 CP și 600 Nm pentru sportiva niponă

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german AC Schnitzer a lansat un pachet de performanță pentru Toyota Supra. Motorul pe benzină de 3.0 litri disponibil în Europa dezvoltă acum 400 CP și 600 Nm.

AC Schnitzer este un tuner specializat în modificarea modelelor produse de BMW. Dar de această dată, nemții au decis să vină cu un proiect special pentru noua generație Toyota Supra, model dezvoltat în colaborare cu BMW.

Pe piața din Europa, Toyota Supra poate fi comandat doar cu motorul pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri. Standard, motorul dezvoltă 340 de cai putere la 5.000 rpm și 500 Nm începând cu 1.600 rpm. Mulțumită unor modificări aduse unității de control, motorul pe benzină dezvoltă acum 400 de cai putere și 600 Nm. Pentru moment, reprezentanții AC Schnitzer nu au oferit detalii cu privire la timpul necesar pentru accelerația 0-100 km/h (4.3 secunde în cazul versiunii de serie) și nici nu au comunicat valoarea vitezei de top.

Tunerul german propune și o serie de modificări în dreptul suspensiei. Clienții vor putea opta pentru arcuri noi, caz în care garda la sol va fi mai mică cu 15 mm, sau pot alege pachetul RS care include arcuri și amortizoare noi.

În acest caz, garda la sol va fi mai mică cu circa 25 de milimetri.

Sistemul de evacuare nu a fost modificat, însă AC Schnitzer propune terminații din fibră de carbon sau oțel inoxidabil negru.

La nivel estetic, tunerul german oferă un splitter negru, o aripă spate din carbon, prize de aer pe capotă și jante din materiale ușoare cu diametrul de 20 de inch. Interiorul va putea fi comandat cu un set de padele specifice tunerului german și cu pedale din aluminiu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru