Tradiția continuă: primele fotografii cu viitorul Aston Martin V8 Vantage

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 02.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin pregătește lansarea lui V8 Vantage. Până vom vedea modelul britanic în "carne și oase", oficialii constructorului ne invită să admirăm câteva fotografii cu unul dintre exemplare de test.

Aston Martin a publicat primele fotografii cu viitorul V8 Vantage, model care ar urma să debuteze în mod oficial în cursul anului curent. În imagini, modelul britanic este acoperit de camuflaj, dar putem observa o bună parte dintre modificările operate de designeri.

Zona frontală a viitorului Aston Martin V8 Vantage promite o serie de elemente inspirate de DB11. Grila are noi dimensiuni, iar blocurile optice alungite completează pachetul estetic. În partea posterioară, viitorul V8 Vantage va sosi cu accesorii inspirate de structura lui DB10, mașina folosită de James Bond în cadrul peliculei Spectre.

În acest moment, zvonurile spun că viitorul Aston Martin V8 Vantage o să mizeze pe o structură derivată din cea folosită de DB11.

Mai mult decât atât, sub capotă o să fie montat motorul V8 biturbo de 4.0 litri de proveniență AMG. Pe DB11, unitatea produce 510 cai putere și 675 Nm, însă aceleași voci spun că pe V8 Vantage am putea asista la valori ceva mai mici.

Raportul continuă și spune că viitorul Aston Martin V8 Vantage o să beneficieze de serviciile unei transmisii automate produsă de ZF și o să fie capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4 secunde.

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru