Tratament special pentru Audi A8: modificări estetice și performanțe îmbunătățite mulțumită pachetelor ABT Sportsline

de Cornel Șocariciu
Sambata, 13.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german ABT Sportsline propune un pachet de caroserie dedicat lui Audi A8. Nemții nu uită de cei care își doresc mai multă putere și vin cu un kit dedicat motorului diesel de 3.0 litri de 286 CP.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un kit de exterior și un pachet de performanță pentru Audi A8. Îmbunătățirile pregătite de tunerul german sunt disponibile începând cu finalul lunii noiembrie și pot fi comandate și separat.

La nivel estetic, ABT Sportsline propune un spoiler frontal ușor modificat, un difuzor îmbunătățit și un eleron discret fabricat din fibră de carbon. Tot pentru exterior, nemții propun acum o gamă variată de jante cu dimensiuni cuprinse între 20 și 22 de inch.

Tunerul german oferă și sistemul ABT Engine Control (AEC). Unitatea este disponibilă exclusiv pe motorizarea diesel de 3.0 litri în varianta 50 TDI. Standard, motorul dezvoltă 286 CP și 600 Nm, însă kitul pregătit de ABT propune 330 CP și 650 Nm.

Cele mai recente pachete pregătite de ABT au vizat SUV-ul Skoda Kodiaq, dar și versiunile RS3 Sportback și RS3 Sedan.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru