Tratament special pentru gama 911: divizia Porsche Exclusive Manufaktur lansează accesorii speciale pentru interior

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 22.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Exclusive Manufaktur a pregătit un pachet de interior pentru gama 911. Nemții propun culori și materiale noi, dar și o serie de accesorii speciale.

În urmă cu doar câteva săptămâni, divizia de personalizare a mărcii Porsche, denumită oficial Porsche Exclusive Manufaktur, a prezentat un kit estetic și de interior dedicat lui 911 Turbo S. Acum, divizia producătorului german a pregătit un pachet de interior gândit pentru toate versiunile din gama 911.

Conform reprezentanților companiei, pachetul include culori și materiale noi, dar și o serie de accesorii îmbunătățite pentru interiorului lui Porsche 911.

Divizia de personalizare a pregătit o serie de cusături speciale pe planșa de bord, pe volan și pe scaunele îmbrăcate în piele. Totodată, denumirea Porsche Exclusive Manufaktur a fost brodată pe consola centrală și pe centurile de siguranță, panourile portierelor au fost matlasate, iar logo-ul companiei amplasat pe tetiere este acum scos în evidență cu ajutorul unor cusături speciale.

Noul pachet dezvoltat de divizia de personalizare poate fi comandat exclusiv în două nuanțe, iar nemții propun următoarele combinații de culori: Bordeaux Red/Crayon, Black/Slate Grey, Slate Grey/Iceland Green, precum și Graphite Blue/Mojave Beige.

"Personalizarea joacă un rol important în cadrul Porsche.

Aproximativ 90% dintre toate exemplarele 911 comercializate sunt personalizate conform cerințelor clienților. În plus, 25% dintre acestea trec prin mâinile specialiștilor din cadrul diviziei Porsche Exclusive Manufaktur", a declarat Alexander Fabig, vicepreședintele departamentului care se ocupă de personalizarea modelelor Porsche.

Comentarii (5)

  • fan skoda
    Frumos...
    Lux...
    Performante...
    4 5
  • Mi se pare mie sau schimbatorul de viteze de pe consola centrala e fix ala de la noul golf 8?
    9 3
  • fan skoda
    Asa e ,rusine 911
    6 4
  • Clar că a mai mare piață pt Porsche rămâne SUA - altfel scriau și ei *Exklusiv* și nu amestecau germgleza.
    Nemții îi prostesc pe parveniți aparent mai puțin decât fierarii (vreo 67K € profit la broscuță vândută vs. 86K de cabalină cabrată), dar per total produc mult mai mult.
    Și mai fiabil, chiar dacă unele piese VW bine detectate de voi ar sugera altfel.

    Oricum, nu trebuie musai apelat la P.E.M. ca să optați pt cusături colorate... intrați pe configurator și le găsiți, la 4.300 euro papiota.
    Succesuri :-)
    (n.b.: Nu urlă invidia din mine -- *been there, done that* acum 3 decenii, chiar dacă ex-apropitar de Porsche SH.)
    14 0
  • Corocsenie Adrian
    @Tatraurs
    Da. Ca design e fix la fel. Numai ca mai intai l-au pus pe Porsche si pe urma pe Golf 8 !
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru