Tu ce cadou primeai la 15 ani? Un puști din Dubai a primit un Ferrari F12 Berlinetta, pe care l-a „îmbrăcat” în logo-ul Louis Vuitton

de Bogdan Mirică
Vineri, 11.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un puști de numai 15 ani din Dubai este proaspătul proprietar al unui Ferrari F12 Berlinetta. Nemulțumit însă de culoarea de serie, copilul a recurs la un colant exclusivist.

Îți mai aduci aminte ce cadouri primeai la 15 ani? Probabil nu un Ferrari F12 Berlinetta, ca în cazul acestui puști din Dubai. Numele său este Rashed Belhasa și este fiul unui magnat al construcțiilor, a cărui avere este evaluată la 2.1 miliarde de dolari.

Cu asemenea cifre în cont, un Ferrari F12 Berlinetta pentru fiul său înseamnă de fapt bani de buzunar. Așa că Rashed și-a comandat mașina mult visată, însă culoarea galbenă pe care a primit-o nu l-a mulțumit foarte tare. A decis să o înfolieze la o firmă specializată, iar motivul a fost cel al unui brand care vorbește de asemenea despre lux și dorința de a epata: Louis Vuitton. Logo-ul și motivele casei de modă franceze eu fost aplicate pe întreaga caroserie.

Chiar dacă are doar 15 ani și nu poate conduce supercarul, puștiul și-a angajat un șofer personal pentru a se putea bucura de mașină. Rashed a devenit destul de popular în mediul online pentru stilul său de viață extravagant și pentru ușurința cu care se învârte în cercurile unor vedete din lumea filmului și a sportului.

Comentarii (12)

  • Cocalar de mic!
    40 1
  • Adrian C
    Asta e o dovada ca oricati bani ai avea, bunul gust nu se poate cumpara. Pacat de masina....
    28 1
  • Scorpionul.negru
    La 15 ani ? 6230i am primit. Si un PC nou cu carcasa BMW. Ce vremuri..... :))
    11 12
  • cineva
    Jenant.

    Mai lipseste stickeru' ala cu mana care iese prin portiere si o zgarie cu unghiile si sa nu uitam incriptia cu caracterele metalice V2314 - 16x16 pe spate (un fel de V6 cu 4x4 de pe Golf SH upgradat si adaptat la Fherary )

    Ce s-ar face asta fara banii lui taticu?
    12 4
  • Parca Ferrari pretindea ca isi alege cu grija clientii?
    30 6
  • dragnea ftw
    sigur nu e masina lui vettel?
    1 6
  • @valcea, te-ai intors de la tratament? V-au pus apa in bazin? Fara tine, viatza a fost pustiu . Heh.heh,heh,heh.....
    12 6
  • Scorpionul.negru
    @Kotegaeshi

    Da. M-am intors din Aitutaki. Tratamentul cu ulei de cocos chiar mi-a placut. Tu ? Te-ai intors de la cules ? Mai poti de bataturi ? Ce iti mai face plodul ? Ai macar sa ii iei un pix la un leu anul asta pt. scoala ? Daca nu ai, sa imi spui ca iti trimit Mont Blanc-ul meu imprumut ca imi e mila de micut !
    5 15
  • Arogantul
    @Cyrus
    exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut poza si titlul
    4 4
  • Scorpionule , babacii tai , stiu ca tu cantzi la trita?
    7 6
  • Puteai sa spui unde mergi. Rarotonga, Cook Islands.....Puteam sa ne intalnim. Am fost la o aruncatura de batz. Probabil ca e mai bine pentru tine, ca nu te-am intalnit.
    3 2
  • Răşit a lu' Beuaşa
    Gipsyotu' ăsta nu umblă cu coviltir?
    Dacă tot vroia colanţi, putea s-o dea cu smoală, să se-asorteze cu mufarina...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru