Un german cere 77.000 de euro pe epava unui Ferrari F12 Berlinetta făcut daună totală

de Mircea Meșter
Vineri, 07.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Site-urile de anunțuri sunt surse inepuizabile de comori ascunse. Un exemplu este proprietarul acestui Ferrari F12 Berlinetta care își vinde mașina cu 77.000 de euro. Sau, mai bine zis, restul mașinii.

Esential 77.000 de euro este prețul cerut de vânzător pentru Ferrari-ul avariat.
355.000 a costat mașina la achiziție.
Mașinile pe care le produc italienii de la Ferrari sunt rare la vedere, iar această exclusivitate îi oferă companiei de la Maranello o poziție foarte bună de negociere a prețurilor cu viitorii săi clienți. Tocmai de aceea Ferrari-urile nu doar că se vând cu prețuri foarte bune atunci când ies din fabrică, ci reușesc să crească în valoare pe măsură ce trece timpul, devenind în multe cazuri mașini de colecție.

Pe această logică s-a bazat, probabil, și posesorul unui Ferrari F12 Berlinetta care și-a scos la vânzare mașina la un preț care la prima vedere pare foarte mic: 77.000 de euro. Mașina cu doar 15.000 de kilometri la bord are însă câteva "mici" probleme estetice: a fost implicată într-un accident brutal în urma căruia a fost avariată irecuperabil până la nivelul la care este greu de recunoscut. 

Dacă în partea dreaptă, cea a pasagerului, mașina pare în condiție relativ bună, o ușă lovită serios și o anvelopă spate desumflată fiind ușor de reparat chiar și în cazul unui Ferrari, partea șoferului este grav avariată: Ferrari-ul nu mai are spoiler, capota e șifonată precum o coală de hârtie, iar din plafon lipsește o jumătate.

În plus, mașina care atunci când era nouă a costat 355.000 de euro nu mai are faruri, iar aripa stânga față a dispărut în accidentul care a lăsat-o în starea actuală.

Rămâne de văzut dacă cele trei jante care par recuperabile, interiorul rămas relativ întreg (minus airbag-uri) și eventual părțile reutilizabile de sub capotă vor reuși să atragă clienți care să plătească pe această mașină o sumă cu care te poți orienta spre multe alte mașini premium venite impecabile direct de pe linia de producție. 

via mobile.de

Comentarii (11)

  • Scuzati-ma de expresie, dar parerea mea e ca poate sa si-o bage in fund cu tot cu 77 mii euro
    42 5
  • Mai bine dai foc la 77k euro decat sa-i dai pe o epava, fie ea si Ferrari.
    Unul cerea pe un a 45 amg ars vreo cateva zeci de mii de euro.
    "O lume nebuna"
    20 5
  • Pai...vorba romaneasca nu e prost cine cere, ci ala care da:)))....
    La urma urmei, fiecare face ce vrea cu banii sai, asa ca...
    22 4
  • seltron
    la 70000 stiu un GTR second...
    20 6
  • Scrooge
    treaba e relativ simpla: piesele ramase intregi pe masina pot fi dezmembrate si revandute cu o suma minima de 120.000 de euro ???? Exista piata care intr-un an - doi sa ceara aceste piese ??Daca raspunsul este DA, atunci atunci isi face banii, daca nu .......sa-i astepte pe cei cu "fiarrreee cuumparr".
    17 4
  • Scorpionul_negru
    Omul cere cat vrea pea ea ! Si el stie ca nu ii va da nimeni nici pe sfert din suma ceruta. Dar incearca si el...poate sare de undeva un idiot !
    11 4
  • Nu cred eu ca vreun neamt care isi cumpara Ferrari F12 va baga piese secound hand in masina lui...NICIODATA
    3 1
  • silika
    Nu cred ca masina este data la pretul asta pentru a fi dezmembrata, si ptr. a fi reparata de Ferrari... si da, Ferrari poate repara o masina chiar si in stadiul asta, evident, la un pret pe masura.
    3 1
  • eduard
    E incredibil ce titluri jenante si de doi bani ,folositi.
    "ziaristi" de clasa....
    Incultura....
    3 1
  • eu as vrea sa-mi dea el vreo 77k euroi sa-l scap de ea....dar apropo mare-i gradina lu" D-zeu,uitati-va la manipularea pietei imobiliare:cica cresc preturile...iara citeva duzini de3 idioti se vor indatora restul vietii lor si al copiilor pt o cocioba si peste vreo citiva ani vor descoperi ca pretiosul lor palat nu valoreaza nici jumatate de pret(sa nu mai socotim dobinzile)...cred ca tipu asta asteapta un romanas de al nostru
    0 3
  • Pacala
    Asa cum personajul de mai sus vinde vaca unui copac, personajul acesta de ce nu ar cere 77 de mii pe F12 Berlinetta.... a mai fost o stire cu un miliardar arab care a platit un milion de dolari fiindca vroia sa aiba numarul de inmatriculare mai deosebit decat restul, acum spuneti voi si comparati cotele, care e mai bun dintre toti, un sarac care vinde o vaca la un copac, un neamt care isi vinde masina italiana turtita la pretul de 77 de mii de euro , ori un arab care se ofera sa plateasca un milion de dolari pentru o simpla placuta de inmatriculare...eu as vinde o vaca unui copac sincer....la ce seceta e anu asta, mai bea si el ceva lapte.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru