Tuning pentru ”broasca” germană: ABT modifică VW Beetle

de Bogdan Mirică
Luni, 06.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
ABT oferă un kit de tuning pentru actualul Volkswagen Beetle. Pachetul urcă puterea motorului diesel la 170 de cai şi oferă un look mai sportiv.

Tunerul german ABT a decis să ofere o interpretare proprie actualului Volkswagen Beetle. Modelul german suferă o transformare radicală, care amplifică spiritul sportiv.

Partea frontală a primit un spoiler cu extensie, bosajele au fost amplificate, iar blocurile optice au primit accesorii în culoarea caroseriei. În partea posterioară regăsim acelaşi tratament, cu o extensie pentru spoilerul spate şi două ţevi de eşapament cromate.

Pentru a completa pachetul, ABT a vopsit în roşu etrierele şi apoi a instalat un nou set de jante, ce poate fi comandat cu dimensiuni cuprinse între 18 şi 20 de inch.

Esential 170 de cai putere oferă Volkswagen Beetle după tratamentul ABT.
Tunerul german nu a neglijat nici partea tehnică a modelului, preferând să se atingă de motorul diesel de 2.0 litri TDI. Unitatea de 140 de cai şi 320 de Nm accelerează de la 0 la 100 de km/h în 9.5 secunde. După tratamentul ABT, versiunea lui Beetle ajunge la 170 de cai putere şi 370 de Nm, suficient pentru reduce timpul de la 0 la 100 de km/h în doar 8.8 secunde. 

via autoblog

Comentarii (2)

  • chuck norris
    frumos tuning
    9 3
  • Bogdan
    Eu inca nu am reusit sa inteleg de ce, la jantele care au acest gen de spite, nu se fac jante pentru partea stanga si dreapta, astfel incat spitele sa aiba curbura orientata in acelasi sens pe ambele parti ale masinii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru