Un Ferrari care i-a aparținut lui David Beckham este scos la licitație pentru 100.000 de euro

de Bogdan Mirică
Joi, 30.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O casă de licitații din Marea Britanie a anunțat că va scoate la licitație un Ferrari 360 Spider care i-a aparținut lui David Beckham. Mașina are doar 12.500 de kilometri parcurși.

Sunt mulți fotbaliști care dețin sau au deținut mașini scumpe, de obicei exotice, produse de Ferrari, Lamborghini sau Aston Martin. Celebrul fotbalist David Beckham nu a făcut excepție, fiind în trecut proprietarul unui Ferrari 360 Spider.

Exemplarul vopsit în culoare neagră (Nero) a fost produs în 2001 și vine echipat cu jante BBS. Lista dotărilor include un deflector posterior Challenger, un sistem de evacuare Tubi Sports, scaune sport construite din fibră de carbon și geamuri fumurii. În plus, kilometrajul indică doar 12.553 de kilometri parcurși.

Mașina veche de 16 ani vine cu toate actele necesare, inclusiv cu cele care demonstrează că i-a aparținut lui Beckham. Casa de licitații H&H, cea care se ocupă de comercializarea sa, susține că supercarul ar putea obține între 100.000 și 110.000 de euro.

Comentarii (1)

  • Si ce e asa special ? Daca ciobaneste bine mingea, nu inseamna ca e un geniu care a facut ceva pentru omenire. Valorile nu sunt apreciate.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru