Un motociclist din Raliul Dakar a încetat din viaţă după un accident rutier

de Daniel Popescu
Vineri, 11.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Motociclistul francez Thomas Bourgin care concura în Raliul Dakar a încetat din viaţă în urma unui accident cu o maşină de poliţie pe drumul de legătură spre următoarea proba specială.

Raliul Dakar a avut parte vineri de primul accident fatal pentru unul dintre cei aproape 500 de participanţi în această competiţie.

Francezul Thomas Bourgin în vârstă de numai 25 de ani, care ocupa locul 68 în clasamentul general al clasei moto, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier suferit pe drumul de legătură spre punctul de plecare al următoarei probe speciale.

Circumstanţele accidentului nu sunt încă cunoscute, însă este cert că a fost implicată şi o maşină de poliţie care rula în sens opus.

"Organizatorii Raliului Dakar şi toţi cei implicaţi îşi exprimă tristeţea pentru familia şi prietenii săi şi le oferă cele mai sincere condoleanţe", au precizat organizatorii Raliului Dakar într-un comunicat de presă.

Alte două persoane care nu erau implicate în Raliul Dakar au încetat din viaţa miercuri noapte în urma unui accident cu un echipaj de asistenţă al organizatorilor.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • Dumnezeu sa-l odihneasca!

    Nu mi se pare normal ca intr-o competitie sa se piarda vieti omenesti. Oare atat de departe s-a ajuns? Sa organizam competitii pentru a vedea cine va reusi sa ramana in viata si pe deasupra sa organizam si un clasament. Inteleg spiritul competitiei dar uneori mi se pare ca se merge prea departe. Ce este si mai trist este faptul ca (inteleg eu din articol) accidentul s-a produs intre etape si nu in timpul desfasurarii efective a competitiei. Asta este si mai trist. Daca intre etape nu esti in siguranta, atunci ce pretentii poti in timpul desfasurarii lor?

    E pacat! A fost schimbata locatia (in urma cu ceva ani) pentru ca Africa nu mai prezenta siguranta participantilor. Acum de ce se mai pierd vieti omenesti? Cate sporturi cu motor fac atatea victime cat face acest raliu?
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru