Un nou teaser cu viitorul SUV Ferrari. Debutează în 13 septembrie

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Purosangue. Totodată, din aceasta aflăm și că SUV-ul debutează în 13 septembrie.

Ferrari intră, cu o oarecare întârziere ce-i drept, în segmentul SUV-urilor. Știm deja că viitorul model al italienilor va fi denumit Purosangue, dar și că aceștia au evitat să-l denumească SUV. În schimb i-au spus FUV (Ferrari Utility Vehicle).

Oricum ar fi, Ferrari Purosangue va fi echipat cu un motor V12, aspirat natural, suspensie pneumatică, tracțiune integrală, iar platforma este compatibilă, la nevoie, cu un sistem de propulsie hibrid.

Acum, constructorul de la Maranello publică o nouă imagine teaser care, de altfel, ne confirmă și data lansării. Așadar, marele eveniment va avea loc în 13 septembrie, după cum reiese din această imagine.

În ceea ce privește producția, Ferrari a declarat deja că Purosangue nu va depăși 20% din livrările anuale totale. Cu alte cuvinte, va avea o disponibilitate limitată.

via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru