Un nou teaser pentru Nissan Z Proto: sportiva japoneză va fi prezentată în 15 septembrie

de Daniel Popescu
Luni, 07.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat un nou teaser video pentru Z Proto. Succesorul lui 370Z va fi prezentat oficial în 15 septembrie.

Nissan continuă campania de promovare care anticipează lansarea noii sportive Z Proto, care va înlocui în gama de modele actualul 370Z.

De data aceasta, constructorul japonez a publicat un teaser pe contul oficial de Youtube în care insistă pe ideea că Z Proto va prelua o serie de elemente caracteristice ale modelelor precedente din seria Z.

De altfel, în descrierea teaserului, Nissan menționează că noul Z Pro "nu va dezamăgi. Va combina o temă retro cu tehnologia modernă".

Noul teaser vine la numai câteva zile după ce vice-președintele senior al departamentului de design al Nissan a publicat pe contul său de pe rețeaua de socializare Instagram o schiță cu viitorul Z Proto.

Pentru moment, Nissan nu a oferit niciun fel de detalii tehnice despre noul Z Proto, însă presa internațională a relatat anterior mai multe informații pe acest subiect.

Cea mai importantă dintre acestea este că succesorul lui 370Z va utiliza un motor V6 de 3.0 litri care va genera 400 de cai putere, element care a generat speculații ca modelul va avea numele 400Z.

Anterior, sursele din presa auto susțineau că prezentarea oficială a modelului ar urma să aibă loc abia în 2022 și că vânzările ar urma să înceapă în 2023.

În condițiile în care Nissan va prezenta doar o versiune de pre-producție în luna septembrie, este posibil ca informațiile să fie reale și noul model să debuteze oficial mai târziu.

Via Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru