Un nou teaser video: Lamborghini Urus își arată calitățile în deșert

de Cornel Șocariciu
Joi, 09.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini a publicat un nou teaser video cu viitorul Urus. SUV-ul constructorului italian va oferi 6 moduri de conducere și direcție integrală. Debutul oficial are loc în 4 decembrie.

Lamborghini continuă campania de teasing pentru viitorul Urus. De această dată, SUV-ul constructorului italian a fost trimis în deșert pentru a cuceri dunele într-un stil propriu.

În cadrul clipului video publicat de italieni, facem cunoștință și cu celebrul selector ANIMA (Adaptive Network Intelligence Management). Astfel aflăm că viitorul Lamborghini Urus o să integreze șase moduri de condus (Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra și Neve).

Mulțumită aceluiași clip, avem și confirmarea că viitorul SUV Lamborgini va beneficia de un sistem de direcție integrală.

Noul Lamborghini Urus va fi prezentat oficial în 4 decembrie, în cadrul unui eveniment special în Sant’Agata Bolognese. Sub capotă, SUV-ul italienilor va fi oferit alături de un motor V8 biturbo de 650 de cai putere, iar o versiune cu sistem hibrid de propulsie va miza pe același propulsor.

Conform oficialilor Lamborghini, primele livrări sunt programate pentru jumătatea anului 2018.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru