Unicul Porsche 911 Sally Special, vândut cu 3.6 milioane de euro la licitație

de Alexandru Monenciu
Marti, 23.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Exemplarul unicat Porsche 911 Sally Special, inspirat de personajul cu același nume din seria Cars, a fost vândut cu 3.6 milioane de dolari (circa 3.62 milioane de euro) la licitație. Banii vor fi donați în scopuri caritabile.

Proiectul unicat inspirat de personajul Sally Carrera din celebra serie "Cars" a devenit realitate în urmă cu câteva zile. Atunci, Porsche a publicat primele imagini cu exemplarul 911 Sally Special, bazat pe un 911 Carrera GTS de ultimă generație.

În realizarea lui, inginerii Porsche au primit ajutor chiar din partea celor care au lucrat la primul film din seria "Cars".

Culoarea exterioară, Albastru Sally Metallic, este unică, Porsche a recreat inclusiv tatuajul purtat de Sally în film, iar jantele Turbo sunt, de asemenea, exclusive. Au diametrul de 20 de inch pe față și de 21 de inch pe spate.

Nu lipsesc o serie de elemente decorative și embleme care fac trimitere la film. Pentru interior, germanii au pregătit o tapițerie specială.

Unicul Porsche 911 Sally Special a fost vândut acum la licitația organizată de casa RM Sotheby's cu suma de 3.6 milioane de dolari. Sau, cu alte cuvinte, aproximativ 3.62 milioane de euro. Întreaga sumă va fi donată în scopuri caritabile.

Norocosul proprietar a primit, de asemenea, câteva accesorii speciale, inclusiv un set de jante și un ceas Porsche Design.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru