Universul BMW este acum în mâinile tale: germanii lansează o aplicaţie de iPhone şi Android pentru Muzeul BMW

de Daniel Popescu
Sambata, 19.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat o aplicaţie pentru smartphone-uri prin care fanii mărcii bavareze pot vizita virtual Muzeul BMW pentru a gusta din istoria, prezentul şi viitorul constructorului german.

O vizită la un muzeu este una dintre cele mai bune oportunităţi pentru a cunoste istoria, iar acest lucru este valabil şi în cazul constructorilor auto. Din păcate, organizarea unei astfel de vizite nu este tocmai uşoară şi necesită timp şi, mai ales, bani, în special dacă muzeul respectiv este departe de casă.

Iată însă că BMW profită de tehnologiile moderne şi lansează o aplicaţie de smartphone prin care orice utilizator de iPhone sau de smartphone cu sistem de operare Android poate face o călătorie virtuală prin Muzeul BMW, situat în imediata apropiere a sediului de la Munchen.

Urmareste Automarket
Prin intermediul aplicaţiei, fanii mărcii pot vedea toate cele peste 120 de maşini, motociclete şi motoare din întreaga istorie BMW şi au posibilitatea de a se informa suplimentar cu privire la anumite subiecte sau perioade.
La fel ca şi versiunea reală, muzeul virtual are şapte "case" tematice care pot fi vizitate în orice ordine, iar o hartă interactivă le permite să se orienteze pentru a ajunge cât mai rapid la informaţia pe care o caută.

Informaţiile despre diverse modele sunt oferite în format text, cu comentariu audio şi sub forma unor clipuri video în numai puţin de 7 limbi, printre care, evident, nu se numără şi romană: engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă şi chineză. De asemenea, aplicaţia îţi permite inclusiv organizarea unei vizite reale la Muzeul BMW, care va reprezenta o experienţă semnificativ mai plăcută decât cea oferită de ecranul telefonului tău.

Aplicaţia BMW Museum poate fi descărcata de aici pentru iPhone şi Android.

Via BMW

Comentarii (4)

  • evident, aplicatia indisponibila in romania pentru android
    2 0
  • Trebuie mers si vazut. Hai ca ar merge cu o casca VR, dar aplicatie pe mobil? nah.
    2 0
  • E interesanta, dar nu ma da pe spate. Ai nevoie si de conexiune la internet ca sa o poti folosi.
    3 0
  • din pacate folosesc un Lumia deci pt. mine pacat:)))))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru