Urmașul lui Bugatti Veyron se va muta în casă nouă: brandul va inaugura mai multe showroom-uri de lux

de Bogdan Mirică
Luni, 09.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti anunță o nouă arhitectură pentru showroom-urile sale. Acestea vor fi pregătite să primească noul Chiron, înlocuitorul legendarului Veyron.

Chiar dacă Grupul Volkswagen se confruntă cu cel mai mare scandal din istoria sa, iar resursele financiare sunt extrem de bine cântărite, Bugatti, bijuteria coroanei VAG, nu își face probleme în ceea ce privește viitorul său.

Părintele german va continua să investească în Bugatti și în lansarea noului său model, urmașul deja legendarului Veyron. De această dată însă, Grupul VW va avea grijă ca noul Chiron, așa cum se vehiculează că se va numi noul supercar, să aducă bani în interiorul conglomeratului, și nu să piardă cum a făcut-o Veyron.

Așteptat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva, adică în primăvara anului viitor, noul Bugatti Chiron va fi cazat în casă nouă. Asta pentru că producătorul exclusivist pregătește o serie de showroom-uri exclusiviste la nivelul întregului mapamond.

Esential 27 de showroom-uri Bugatti există la nivel mondial.
13 țări se bucură de cel puțin un showroom Bugatti.
În prezent, există 27 de showroom-uri Bugatti, deschise în 13 țări, iar lista urmează să se actualizeze cu locații noi.
Totodată, compania anunță că fiecare centru de interacțiune cu marca va fi creat după un standard nou, capabil să respecte imaginea exclusivistă cu care și-a obișnuit clienții.

Primele showroom-uri care primesc un aspect nou sunt cele din New York și Miami, gata până la finalul acestui an. Arhitectura a fost gândită pentru a recrea perfect atmosfera din Molsheim, Franța, cartierul general Bugatti. Culoarea dominantă va fi albastrul, iar suprafețele și liniile vor aminti de designul lui Veyron.

Showroom-urile vor avea și o secțiune dedicată trofeelor și experienței Bugatti în motorsport. Decorarea întregului showroom se va face cu mobilă creată de divizia de design a brandului, denumită Bugatti Brand Lifestyle și disponibilă chiar spre achiziție.

Urmareste Automarket
Showroom-ul din New York va fi integrat într-o construcție amplă, în care dealerul mai vinde Koenigsegg, Lamborghini și Porsche, în vreme ce în Miami spațiul va fi împărțit cu exemplare Bentley și Rolls Royce.
Bugatti ales să inaugureze noile sale showroom-uri în America pentru că un sfert din vânzările vechiului Veyron au mers către această piață. În plus, Stefan Brungs, șeful diviziei de vânzări Bugatti, susține că există deja o ”cerere fenomenală” dincolo de Ocean.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru