Următoarea generaţie a lui Toyota Prius păstrează design-ul şi primeşte un interior nou

de Sebastian Toma
Luni, 10.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A patra generaţie a lui Toyota Prius va păstra forma care a consacrat modelul, dar ar putea primi un interior modificat semnificativ, inspirat din cel al lui Lexus CT200h.

Toyota Prius urmează să primească o nouă generaţie, iar vocile din industria auto au început deja să anunţe informaţii despre aceasta. Potrivit celor de la Autocar, modelul îşi va păstra forma caracteristică din motive de aerodinamică, în timp ce interiorul va primi un upgrade serios, cu numeroase componente de la Lexus CT200h, fratele său premium. Englezii anunţă aceste informaţii bazându-se pe fotografiile-spion realizate în California, unde un prototip al viitorului Prius a fost surprins în timpul testelor.

Modificarile la interior implică repoziţionarea comenzilor de pe consola centrală, schimbarea părţii superiaore a bordului şi alte mici modificări în ceea ce priveşte amplasarea unor elemente. Bordul premium care echipează prototipul remarcat de fotografii din California pentru Autocar ar putea fi utilizat doar pentru testarea anumitor elemente menite să echipeze Prius-ul viitorului, nefiind obligatoriu elemente de producţie. Acumulatorii noului Prius vor fi mai peformanţi, ceea ce va mări şi spaţiu disponibil pentru bagaje, explică englezii de la Autocar.

Urmareste Automarket
Motorizarea Atkinson de 1.8 litri va fi păstrată şi pentru a patra generaţie a lui Prius, spun cei de la Autocar.
Aceasta va primi o serie de îmbunătăţiri pentru a-i mări atât performanţele, cât şi eficienţa.
Dezvoltarea unui nou motor, capabil să ofere performanţe similare şi un nivel comparabil al economiei de carburant, este considerată prea costisitoare pentru necesităţile şi situaţia actuală.

Via Autocar | Fotospion - Autocar

Comentarii (10)

  • sefeu bordu' ala
    9 13
  • Pt toyota da, e SF.
    11 5
  • AndreiRN
    Si se vand ca painea calda in California cel putin.
    Consuma mai putin decat o motocicleta asa ca ......
    Pacat ca nu au si pt mine un camion hibrid pe motorina.
    4 9
  • Volanul pare la fel. Au inlocuit indicatoarele digitale cu unele similare cu cele de pe noul RAV4 (care arata a fi din 2000-2004). Surubelnita infipta in bord e selectorul de viteze?

    Cei din California sunt spalati pe creier. Nu conteaza cat consuma, se vinde oricum, pentru ca ara ca respecti mediul sau alte prostii din astea.
    10 7
  • razvanis
    La Toyota inca nu s-a inventat clima cu doua zone ...
    10 4
  • Bordul in partea superioara se aseamana cu Espace / Scenic.
    6 0
  • @ razvanis

    In poza 2 (poza cu camuflaj) se vede ca este cu 2 zone (sunt sageti rosii si albastre si in stanga si in dreapta). In celalalte poze sunt interioarele actualului Prius. In orice caz, si cu doua zone tot oribila este.
    5 3
  • poni_2013
    @ShelbyV8, chiar ca e oribila rau. Mai oribila decat Golf 7 care se inscrie in acele linii '' cat mai demodat '' . Dar nu pot sa comentez nimic, va las pe voi cunoscatorii.
    4 5
  • Am spus eu ceva de Golf? Se pare ca fiecare intelege ce vrea....
    4 2
  • Interiorul este de la lexus CT exteriorul seamana destul de mult cu actualul priusu. Probabil nu are nici o legatura cu noul model
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru