Următoarea generație a modelului Skoda Superb va fi o revelație

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 31.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Winfried Vahland, președintele mărcii Skoda, a declarat că următoarea generație a modelului Superb va fi o revelație în ceea ce privește designul și calitatea.

Viitoarea generație a modelului Skoda Superb va fi o revelație pentru clienții mărcii, a declarat președintele mărcii Skoda. Noul model va folosi platforma MQB comună cu alte modele ale grupului Volkswagen și va avea aproape 50% elemente comune cu modelul Volkswagen Passat.

"Noul Superb va fi o revelație în ceea ce privește designul și calitatea finisărilor. Skoda Superb va fi modelul nostru de top pentru următorii 10 ani", a spus Winfried Vahland, președintele mărcii Skoda. Noul model va fi poziționat la limita segmentului, fiind vizibil mai mare față de alte modele de clasă medie. Va fi oferit atât în variantă sedan, cât și break, dar se va renunța la hayonul dual al actualului model ce permitea accesul la portbagaj în două moduri. "Sistemul actual este prea scump, așa că nu îl vom mai folosi", a completat Vahland.

Urmareste Automarket
Cel mai mare motor ce va fi folosit de noul model Skoda Superb va fi un propulsor de 2.0 litri cu patru cilindri, producătorul din Cehia încercând să creeze modele mai ușoare și cu o economie mai mare de carburant.
Skoda renunță astfel la propulsoarele V6 pentru modelul său de top.

Via Autocar

Comentarii (7)

  • Dr. Skodu
    Tot un VW ,,eftin" la mana 2-a o sa fie indiferent de revelatie sau non-revelatie.
    25 30
  • O "relevatie"... :)

    Oricum, la modelul actual, in afara de oferta de spatiu nu prea aveam ce lauda... Poate putin bordul, dar ca design exterior... Chiar sper la ceva mai atragator de la noua generatie...
    17 8
  • Numai revelatii viseaza astia :)))
    13 3
  • gun cometa
    Pentru papagalii de mai sus...poate ar trebui sa va documentati in legatura cu performantele si fiabilitatea modelului Superb. Va recomand testul de anduranta de 100 de mii de kilometri facut de ADAC acestui model.
    12 15
  • antonny
    Superb a fost o revelatie ....nu are cum sa mai fie ....
    10 2
  • augustus
    Sa nu fim rai. Am vazut cateva desene cu noul Superb si iese din tiparele bolnavilor de la vw. Chiar arata bine comparativ dezastrul care este acum pe piata. Cat despre fiabilitate, fiind o masina simpla (comparativ cu vw) si produsa in proportie limitata, este mai fiabila ca vw. Daca vor iesi de sub tutela vw in ceea ce priveste desgin-ul si vor aduce veni cu ceva similar cu ce am vazut prin revistele lor vom avea parte de o surpriza frumoasa. Insa orgoliul nemtilor e cunoscut.... nu cerd ca ii vor lasa sa le ucida de tot mizeria aia de passat.... daca va amintiti situatia cu primul Superb stiti ce vreau sa spun.
    0 0
  • Mecanicu'
    Ma, da pretentiosi sunt romanii...toti ar dori BMW la pret de logan...super tare frate....vrei design, putere, confort atunci scoate 50.000 de euro si cauta reprezentantele potrivite....daca ai doar 17000 de euro stransi cu greu datorita conditiilor oferite de guvernantii nostri supersonici, atunci nu este cazul sa ai pretentia ca masina sa fi fost desenata de Pininfarina...dupa parerea mea foarte important este:
    - nivelul de siguranta oferit - EURONCAP -
    - valoarea de revanzare - constitue cel mai bun barometru pentru caliatea masinii
    - testele comparative din Auto Bild si Auto motor si sport
    - costurile de intretinere & consum
    - spatiul oferit

    Mai dureaza pana cand consumatorul din Romania va fi educat si informat. Majoritatea cumpara masinile pentru ca le place cum arata si ca are masina tapiterie bej, chiar daca nu au bani de impozit la masina... niste tarani

    Ia vedeti ma, asta este ok pentru fitele voastre de 2 lei?: http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/BMW-Grand-Lusso-2013-the-Pininfarina-coupe-revealed/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru