Winfried Vahland

Miercuri, 14 Octombrie 2015 | Industrie

Volkswagen are noi probleme în America: Winfried Vahland, șeful abia numit, vrea să demisioneze

Deși ar urma să devină șeful Volkswagen în regiunea Americii de Nord, Winfried Vahland, actualul șef Skoda, pare să refuze promovarea. Ba chiar își dorește să plece din cauza unor diferențe de opinie cu conducerea.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Marti, 31 Decembrie 2013 | Modele noi

Următoarea generație a modelului Skoda Superb va fi o revelație

Winfried Vahland, președintele mărcii Skoda, a declarat că următoarea generație a modelului Superb va fi o revelație în ceea ce privește designul și calitatea.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | Modele noi

Skoda: "MissionL nu va da naştere unui rival pentru Dacia Logan"

Preşedintele Skoda a ţinut să precizeze că sedanul compact anticipat de conceptul MissionL nu va rivaliza cu Dacia Logan. El va fi poziţionat între actualele Fabia şi Octavia.
Marti, 09 Noiembrie 2010 | Industrie

Şeful Skoda: "Maşinile chinezeşti se vor ieftini cu 20% în zece ani"

Noul şef al mărcii Skoda şi fostul conducător al diviziei Volkswagen din China, estimează că automobilele provenite de pe piaţa respectivă se vor ieftini cu 20% în următorii zece ani.

Tag-uri similare

Volkswagen, Skoda, China, productie China, Winfried Vahland, automobile china
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru