Vânzări Ford Mustang: 2021 a fost cel mai slab an din istoria acestui model

de Alexandru Monenciu
Duminica, 09.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În 2021, Ford a comercializat 52.414 exemplare Mustang, ceea ce înseamnă că vorbim despre cel mai slab an, din punct de vedere al vânzărilor, din istoria acestui model.

Anul trecut, constructorul american de automobile a dat lovitura cu Mustang Mach-E, Bronco și F-150 Lightning sau, cu alte cuvinte, versiunea electrică a celebrului pick-up. Cererea pentru acesta din urmă a fost atât de mare încât Ford a fost nevoit să suspende rezervările.

Însă 2021 nu a fost la fel de bun cu un model reprezentantiv pentru producătorul din Dearborn. Ne referim, desigur, la Mustang. De fapt, a fost cel mai slab an, din punct de vedere al vânzărilor, din istoria acestui model. Unul în care Ford a comercializat 52.414 exemplare.

Mai rău este că, în aceste condiții, Ford a pierdut anul trecut lupta cu unul dintre cei mai mari rivali ai săi, Dodge Challenger (54.314 exemplare comercializate în 2021).

De fapt, interesul pentru Ford Mustang este într-o continuă scădere încă din 2020. În urmă cu doi ani, au fost vândute 61.090 de unități, de asemenea un record negativ și a doua oară în istorie când vânzările acestui model au scăzut sub 70.000 de exemplare.

via Carscoops

Comentarii (2)

  • Edikkk
    Deci Mustang termic îl mai cumpără doar unii red neck (nu este peiorativ, ci literal) în rest, nu îl mai cumpără nimeni

    Cele electrice, altă poveste, nu reuşesc ei să producă cât este cererea.

    Şi păcat că Ford nu au fost foarte serioşi cu maşina lor Mach-E în ceea ce priveşte bateria, dar vedem versiunea viitoare sau F-150 lightning dacă fac o brânză bună sau rea.

    Sper să se fi trezit.
    6 20
  • Cand s-au hotarat sa-i asocieze numele cu gogomania aia de mach e, nu se puteau astepta la altceva
    4 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru