Vara aduce condimente noi pentru Volkswagen Touareg: ediția specială Exclusive

de Bogdan Mirică
Joi, 30.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen lansează în Europa o nouă ediție specială a modelului Touareg. Aceasta se numește Touareg Executive Edition și vine cu multe elemente de personalizare

Unul dintre cele mai longevive modele din gama Volkswagen, actualul Touareg, primește o serie de elemente noi pentru a da naștere unei ediții speciale, disponibile doar în Europa. Este vorba despre Noul Volkswagen Touareg Executive Edition, un model care va fi disponibil din vara aceasta pe Bătrânul Continent.

SUV-ul german va putea fi comandat doar cu motorul diesel de 204 cai putere și le va oferi clienților ceva mai mult rafinament. La nivel exterior asta înseamnă o nouă culoare de caroserie, denumită Malbec Red, completată de un set de jante de 20 sau 21 de inch, de culoare neagră, geamuri fumurii și stopuri LED pe fundal negru.

Tratamentul special continuă și la interio, unde scaunele au fost îmbrăcate în piele Nappa, cu primit cusături cu model și sunt foarte indicate pe timp de vară pentru că au și funcție de ventilație. Inserțiile din lemn, pragurile cu iluminare și iluminarea ambientală în mai multe culori completează lista noutăților.

Comentarii (2)

  • O noua metoda de a lua banii europenilor, dupa ce au fost umiliti in ultimul hal de acest gigant grup german... Deh, de unde atatia bani pentu a despagubi americanii? De la europeni, evident... Ce se ofera pe aceasta fabuloasa "editie speciala"? Nimic consistent, nimic revolutionar...
    P.S.: A nu se intelege ca sunt fan japoneze sau mai stiu eu ce alte masini provenite din anumite tari... A fost doar o simpla parere...
    21 7
  • @Robo - da, sunt clienti carora le plac astfel de editii. Nu sunt (inca) un potential client de Touareg, dar daca as avea bani sa-mi iau unul as prefera un astfel de model, cu doar 204 CP, cu detalii mai exclusiviste decat un model "normal" cu motorul de 262 CP.
    8 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru