Versiune Lego pentru Ferrari 488 GTE: pachetul conține 1.677 de piese și va fi disponibil din 1 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Luni, 14.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lego și Ferrari lansează o machetă a supercar-ului de circuit Ferrari 488 GTE. Aceasta va putea fi comandată începând cu 1 ianuarie 2021 și va avea un preț de 180 de euro.

Finalul de an a fost unul plin pentru departamentul Lego Technic. În ultimele două săptămâni, grupul danez a lansat un McLaren Senna GTR din 830 de piese și un Jeep Wrangler Rubicon cu 665 de piese Lego.

Acum, reprezentanții Lego anunță debutul lui Ferrari 488 GTE AF Corse #51. Produsul va fi disponibil din 1 ianuarie și va avea un preț de 180 de euro.

Macheta modelului italian este formată din 1.677 de piese, iar produsul final are o lungime de 48 de centimetri.

Ferrari 488 GTE din piese Lego va fi echipat cu o suspensie specială, cu un motor cu elemente mobile și chiar și cu un volan care integrează logo-ul Ferrari.

"Șansa de a reproduce un model Ferrari în formă Lego Technic este un vis din copilărie care acum devine realitate. Ferrari este un constructor recunoscut pentru modelele incredibile și am știut că trebuie să împing limitele sistemului Lego Technic pentru a aduce un omagiu acestui model special de circuit", a declarat Lars Krogh Jensen, designer în cadrul departamentului Lego Technic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru