Versiune Lego pentru Ferrari Daytona SP3: pachetul conține 3.778 de piese

de Alexandru Monenciu
Marti, 24.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari Daytona SP3 este disponibil acum și într-o versiune Lego Technic. Pachetul conține 3.778 de piese, iar mașina este realizată la scară 1:8.

Spre finalul lunii noiembrie 2021, Ferrari a publicat primele imagini și informații despre Daytona SP3. Cel mai nou membru al familiei de modele speciale Icona va fi replicat în doar 599 de exemplare și vine echipat cu un motor V12 care dezvoltă 840 de cai putere.

Mașina reală costă cel puțin 2 milioane de euro. Am menționat "reală" pentru că Daytona SP3 este disponibil acum și în versiune Lego Technic, ceva mai accesibilă decât una în mărime naturală.

Pachetul conține 3.778 de piese. Mașina este realizată la scară 1:8, iar cutia de viteze cu 8 rapoarte și motorul V12 sunt ambele funcționale.

După asamblare, Ferrari Daytona SP3 din Lego măsoară 59 de centimetri lungime, 25 de centimetri sunt trecuți în dreptul lățimii, iar înălțimea este de 14 cm.

Versiunea Lego Technic a lui Daytona SP3 va putea fi achiziționată începând cu 1 iunie 2022 din magazinele Lego. Din 1 august, aceasta va fi disponibilă și în magazinele de retail.

via Lego

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru