Versiune nouă pentru Lamborghini Urus: SUV-ul italienilor ar putea primi o variantă și mai performantă

de Cornel Șocariciu
Luni, 11.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini ar putea lansa o versiune nouă pentru Urus, conform unor declarații făcute de Maurizio Reggiani, șeful departamentului tehnic al producătorului italian.

Lamborghini Urus a fost cel mai bine vândut model al italienilor în prima jumătate a anului curent. Din cele 4.553 de mașini comercializate de Lamborghini în primele șase luni, Urus a bifat 2.693 de unități.

Modelul constructorului din Sant'Agata Bolognese este echipat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 650 de cai putere și 850 Nm.

Dar conform declarațiilor lui Maurizio Reggiani, șeful departamentului tehnic din cadrul Lamborghini, în perioada următoare am putea face cunoștință cu un Urus și mai generos în ceea ce privește performanțele oferite.

"Cred că vom vedea o astfel de versiune. Știti că de-a lungul anilor, încă de pe vremea lui Gallardo, am definit o strategie. Gallardo a fost primul care a primit o versiune Performante, iar această strategie a continuat și în cazul modelelor Aventador și Huracan. Avem strategia, o vom menține, dar uneori este bine să reinventezi într-un mod care nu poate fi anticipat", a declarat Maurizio Reggiani.

Pentru moment nu există informații cu privire la denumirea pe care italienii o vor folosi, dar în cazul SUV-uluI Urus, Lamborghini ar putea miza pe un nume nou astfel încât să nu afecteze imaginea versiunilor "Performante" lansate în gama de supercar-uri.

Între timp, producătorul italian pregătește versiunea Urus ST-X (foto), un model dedicat exclusiv circuitelor.

Via | AutomobileMag

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru