Versiunea break a lui BMW Seria 3 debutează în 2019: nemții ar putea veni și cu o variantă M3 Touring

de Cornel Șocariciu
Marti, 30.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație BMW Seria 3 Touring este așteptată în 2019. Cel mai probabil, nemții vor prezenta viitorul break în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Surse apropiate companiei spun că au exista și o serie de discuții cu privire la dezvoltarea unui M3 Touring.

BMW a prezentat noul Seria 3 în cadrul Salonului Auto de la Paris. Sedanul de clasă medie (foto) dezvoltat de constructorul german a primit un design nou, tehnologii de top și motorizări pentru toate gusturile.

Conform surselor apropiate companiei, noul Seria 3 Touring, versiunea break a modelului bavarez, va fi prezentat în prima parte a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Din punct de vedere estetic, noul Seria 3 Touring va prelua partea frontală a sedanului, în timp ce parte din spate va integra elemente pe care în prezent le putem admira pe Seria 5 Touring.

Noul Seria 3 Touring va avea dimensiuni ceva mai mari comparativ cu versiunea pe care o înlocuiește, iar volumul portbagajului ar urma să treacă de 500 de litri (495 de litri oferea vechea generație). Totodată, pasagerii se vor bucura de și mai mult spațiu la nivelul picioarelor și în dreptul umerilor.

În mod natural, gama de motorizări va fi preluată de pe sedanul Seria 3.

În același timp, o serie de voci apropiate companiei spun că au existat discuții cu privire la dezvoltarea unui M3 Touring, o premieră pentru producătorul german.

Noua generație BMW Seria 3 nu va avea și o variantă GT, vânzările slabe din acest sector fiind cauza principală pentru abandonarea acestui tip de caroserie.

Via | Autocar

Comentarii (1)

  • Sandu al-III-lea
    Cea mai interesanta parte a unei masini break e insasi spatele masinii,nu?O asteptam cu interes.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru