Vicepreședintele Google i-a făcut cadou soției sale un Ferrari de trei milioane de dolari

de Bogdan Mirică
Joi, 03.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Banii nu sunt o problemă pentru Benjamin Sloss, vicepreședintele Google, care i-a făcut cadou soției sale un Ferrari FXX-K de trei milioane de dolari. Supercarul poate fi folosit exclusiv pe circuit.

Atunci când ești unul dintre oamenii cheie a celei mai mari companii din lume, banii nu reprezintă o problemă. Benjamin Sloss, vicepreședinte Google și un mare pasionat al supercarurilor produse la Maranello, a decis să își surprindă plăcut soția, și ea o fană a sutelor de cai putere.

Prin urmare, cu ocazia zilei ei de naștere, a invitat-o pe aceasta la câteva ture pe circuitul de la Fiorano alături de modelul Ferrari 599X. Soția a fost foarte încântată, însă surpriza era departe de a se fi terminat, întrucât Benjamin Sloss i-a oferit cadou un supercar extrem de rar: Ferrari FXX-K.

Esential 1015 cai putere oferă supercarul Ferrari FXX-K.
3 milioane de dolari costă un exemplar FXX-K.
30 de unități FXX-K au fost create de Ferrari.
Construit de divizia de motorsport a Scuderiei, FXX-K este un derivat pentru circuit al actualului La Ferrari.
La fel ca acesta, beneficiază de un motor V12 de 6.3 litri și de un altul electric. Împreună, cele două agregate oferă 1015 cai putere și un cuplu motor de 900 Nm.

Pe lângă sunetul autentic al unui V12, FXX-k oferă și exclusivitate clienților său, fiind produs în doar 30 de exemplare. În aceste condiții nu este de mirare că mașina este de două ori mai scumpă decât un La Ferrari, prețul său ajungând la trei milioane de dolari.

Revenind la bucuria soților Sloss, care mai au acasă un LaFerrari, un 599XX și un McLaren P1, distracția pe circuitul din Fiorano a continuat. Soția oficialului Google a urcat la volanul noii sale mașini și a reușit un timp de numai un minut și 20 de secunde, foarte aproape de recordul circuitului, asta în condițiile în care în mașină se mai afla un pasager.

Comentarii (7)

  • Shit for brains!
    3 2
  • Interesant cat timp ii va tine de plictiseala aceasta jucarie exagerat de scumpa?
    4 3
  • Un baiat
    Hm...si mai zici ca banii nu aduc fericirea. Ce prostie de vorba !
    4 2
  • Barbatul asta o avea amante ? Ma ofer...arat traznet si de 1000 de ori mai bine ca nevastasa. Ii fac tot tacamul daca vrea. Si nu am asa pretentii.
    12 5
  • hazard
    Va imaginati ce cadou a primit amanta...pfff
    3 2
  • va dati seama ca voi comentati alegerile unor oameni ccare conduc o companie cu bugetul anual de dezvoltare mai mare decat bugetul Romaniei,nu?

    personal mi-ar place sa-l cunosc pe chelios si pe nevasta lui cea urata decat pe mayweather sau alta vedeta de genu' a carei ceafa e mai lata decat rotile de la masina mea dar a a caror frunte e mai subtire decat urma unei mine de 0.5mm
    0 0
  • Fotbalistul manelist
    @vianu
    Tie. Mie mi-ar placea sa cunosc talentele din sport. Inclusiv pe Floyd Mayweather ! Chelosu asta pare plictisitor !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru