Video. Din culisele Skoda: cum se fabrică noua generație Octavia

de Cornel Șocariciu
Joi, 19.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda ne arată cum se fabrică noua generație Octavia. Zilnic, la uzina din Mlada Boleslav sunt asamblate 1.150 de unități Octavia.

La finalul anului trecut, Skoda a prezentat noua generație Octavia. Modelul constructorului ceh a crescut în dimensiuni, are un design nou și un interior modern, iar în gama de motorizări și-au făcut apariția și versiuni plug-in hybrid.

Skoda Octavia este cel mai popular model din gama producătorului din Mlada Boleslav, iar în primele nouă luni ale anului, cehii au comercializat aproape 190.000 de exemplare. În plus, la începutul anului, Skoda a anunțat că Octavia a ajuns la borna 7 milioane.

Noua generație Octavia este produsă la uzina din Mlada Boleslav, iar recent, producătorul a făcut o serie de investiții pentru ca liniile de asamblare să poată fi utilizate și pentru realizarea noului SUV electric Enyaq iV.

Zilnic, în Mlada Boleslav sunt asamblate 1.150 de exemplare Octavia, iar acum, producătorul ceh a publicat și un clip video realizat în uzină. Prin intermediul acestuia, constructorul ne arată cum este fabricat cel mai popular model din gamă.

Noua generație Skoda Octavia poate fi comandată și în România, și este disponibilă și în varianta de caroserie break.

Totodată, fanii au la dispoziție și versiunile de performanță RS.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru